ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εκρηκτική η πορεία της Citroen στην Ελλάδα

Εκρηκτική η πορεία της Citroen στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, η Citroen έχει φέρει μια από τις καλύτερες επιδόσεις σε εμπορικό επίπεδο της ευρωπαϊκής αγοράς για το 2018 (4 στην Ευρώπη), φτάνοντας στο 5,2%, με 5.767 πωλήσεις, ρεκόρ από το 2011.

Η πορεία της Citroen τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, είναι άκρως θετική. Με τις εξαιρετικά επιτυχημένες χρονιές 2017 και 2018, τα C3 (αύξηση πωλήσεων +24,5%) και C3 Aircross SUV (4η θέση πωλήσεων στην κατηγορία του) στην ελληνική αγορά, έδειξαν τη δυναμική τους και αναμένεται να συμπληρωθούν από το νέο SUV C5 Aircross και το νέο Berlingo.

Στην Ελλάδα, η Citroen έχει φέρει μια από τις καλύτερες επιδόσεις σε εμπορικό επίπεδο της ευρωπαϊκής αγοράς για το 2018 (4 στην Ευρώπη), φτάνοντας στο 5,2%, με 5.767 πωλήσεις, ρεκόρ από το 2011, σε ένα περιβάλλον που η αύξηση του συνόλου της αγοράς έφτασε το +16,5%.

Η τεχνολογία των κορυφαίων και αποδοτικών κινητήρων diesel BlueHDi και των βραβευμένων βενζίνης PureTech, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας. Καθοριστική και η συμβολή της ελληνικής αντιπροσωπείας, που με την προβολή των μοντέλων που φέρουν υπερπλούσιο εξοπλισμό, τη σωστή τιμολογιακή τοποθέτηση, αλλά και τα ευέλικτα προγράμματα αγοράς που προσφέρει, αποτελεί πόλο έλξης για το απαιτητικό κοινό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε και στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων η Citroen, καθώς το 2018 σημειώθηκε αύξηση πωλήσεων +40,7% και το μερίδιο αγοράς ανήλθε στο 5,5%! Τεράστια ποσοστιαία αύξηση πωλήσεων σημείωσαν το C3 Enterprise (+58%), το Jumpy (+125%) και το Berlingo (+41%). Η άριστη συνεργασία του εργοστασίου της Citroen (PSA) με την ελληνική αντιπροσωπεία, έχει αποδώσει καρπούς.

Εκρηκτική η πορεία της Citroen στην Ελλάδα

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε η επίσκεψη της Προέδρου της Citroen, κας Linda Jackson, τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς και η δημιουργία του πρώτου La Maison Citroen στα τέλη της περασμένη χρονιάς, με πρότυπους χώρους υποδοχής και προηγμένες τεχνολογικά λύσεις που προσφέρουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βιώσει την εμπειρία της συμβίωσης με ένα Citroen, πριν φτάσει στη διαμόρφωση του δικού του αυτοκινήτου και την παραγγελία του…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ