ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επετειακό Opel Grandland X "120 Years"

Opel Grandland X Sondermodell 120 Jahre Automobilbau bei Opel
Opel Grandland X Sondermodell 120 Jahre Automobilbau bei Opel OPEL AUTOMOBILE GMBH

Έχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια ύπαρξης, η Opel, πλέον μέλος του ομίλου PSA Peugeot Citroen, λανσάρει πολυάριθμες τεχνικές εξελίξεις, αποδοτικούς κινητήρες, εξελιγμένα πλαίσια, και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης.

Ταυτόχρονα, η Opel δίνει έμφαση και στην άνεση οδηγών για ένα ξεκούραστο ταξίδι. Τα καθίσματα παίζουν ζωτικό ρόλο και η εταιρεία εστίασε στην εξέλιξη των καθισμάτων από τα πρώτα στάδια, καθώς τα καθίσματα με τέλειο εργονομικό σχήμα αυξάνουν όχι μόνο την άνεση αλλά και την ασφάλεια.

Μάλιστα, στοOpelGrandlandX, πέρα από τα συστήματα υποστήριξης οδηγού που προωθούν την ασφάλεια, φέρει πολυρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, προέκταση μαξιλαριού βάσης και ηλεκτρική οσφυϊκή υποστήριξη (είτε ως προαιρετικός εξοπλισμός είτε ως βασικός ανάλογα με την έκδοση).

Τα επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας αυξάνονται ακόμα περισσότερο με την επιλογή δερμάτινης ταπετσαρίας, όπου τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν θέρμανση πολλαπλών σταδίων με σύστημα εξαερισμού και θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι.

Επετειακό Opel Grandland X "120 Years"
ADAM OPEL GMBH

Το μοντέλο προσφέρεται με αρκετά μοτέρ, ωστόσο η έκδοση 1.2Direct Injection Turbo με 96kW ή 130hp αν προτιμάτε, εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και Start/Stop, έχει μέση κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με τα νέα πρότυπα μέτρησης WLTP, σε μικτό κύκλο 7,1-6,5 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 161-147 γρ./χλμ.. Διατίθεται από 21.950 ευρώ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ