ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ετοιμάζει ηλεκτρική μοτοσυκλέτα η Harley – Davidson

Ετοιμάζει ηλεκτρική μοτοσυκλέτα η Harley – Davidson

Μεγάλες προσδοκίες από την αμερικανική εταιρεία Harley-Davidson, η οποία προγραμματίζει την πιο περιεκτική γκάμα μοντέλων της, στις πιο δημοφιλείς και ανταγωνιστικές κατηγορίες μοτοσυκλετών, με μια πλήρη σειρά μοντέλων σε μεγάλο εύρος τιμών, τρόπων παροχής ισχύος, κινητήρων σε πολλούς κυβισμούς, κατηγοριών και ειδικών απαιτήσεων για κάθε αγορά παγκοσμίως.

Η εταιρεία θα ενισχύσει την ηγετική της θέση στην κατασκευή μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού, συνεχίζοντας την εξέλιξη και τη δημιουργία ακόμη πιο τεχνολογικά προηγμένων μοτοσυκλετών Touring και Cruiser, που θα κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον των υπαρχόντων αναβατών Harley-Davidson και θα τους ωθήσουν σε ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα στον ανοικτό δρόμο.

Πρόκειται να παρουσιάσει μια νέα πολυμορφική πλατφόρμα μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού με κινητήρες 500 έως 1250 κ.εκ. που θα καλύψουν τρεις ξεχωριστές κατηγορίες. Η αρχή θα γίνει με την πρώτη Adventure Touring μοτοσυκλέτα του εργοστασίου, την Harley-Davidson Pan America 1250, ένα Custom μοντέλο 1250 κ.εκ. και ένα Streetfighter 975 κ.εκ. Όλα τα μοντέλα πρόκειται να διατεθούν προς πώληση το 2020. Περαιτέρω μοντέλα που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη γκάμα μας σε αυτές τις κατηγορίες, θα ακολουθήσουν μέχρι το 2022.

Επίσης, θα εξελίξει μια πιο προσιτή μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού (250 κ.εκ. έως 500 κ.εκ.) για τις αναδυόμενες ασιατικές αγορές, μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με κατασκευαστή από την Ασία. Αυτή η νέα μοτοσυκλέτα και η ευρύτερη διανομή της, στοχεύει στην προσέλκυση πελατών από την Ινδία και την ανάπτυξη του εργοστασίου στην τοπική αγορά, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα της Ασίας.

Και ακόμη, θα παρουσιάσει την πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Harley-Davidson, το LiveWire, που θα διατεθεί προς πώληση το 2019. Είναι το πρώτο μιας ευρείας σειράς ηλεκτρικών μοντέλων χωρίς συμπλέκτη που θα κινείται με το απλό άνοιγμα του γκαζιού. Το μοντέλο σχεδιάστηκε για να κατοχυρώσει την ηγετική θέση του εργοστασίου στη δημιουργία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Το LiveWire θα ακολουθήσουν κι άλλα μοντέλα μέχρι το 2022, τα οποία θα διευρύνουν τη γκάμα με ελαφρύτερες, μικρότερες και ακόμη πιο προσιτές επιλογές που θα εμπνεύσουν νέους αναβάτες και θα προσφέρουν νέες εμπειρίες οδήγησης…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ