ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ετσι ανανεώθηκε το Honda HR-V

Honda reveals most sophisticated HR-V ever with refreshed styling and advanced technologies
Honda reveals most sophisticated HR-V ever with refreshed styling and advanced technologies HONDA REVEALS MOST SOPHISTICATED HR-V EVER WITH REFRESHED STYLING AND ADVANCED TECHNOLOGIES

Η Honda αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες του HR-V. Το SUV της ιαπωνικής μάρκας, διαθέτει βελτιωμένο εξωτερικό στυλ, ανανεωμένο εσωτερικό και φέρει μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών.

Οι αναβαθμίσεις στο κομψό εξωτερικό σχεδιασμό περιλαμβάνουν μια πιο ουσιαστική ερμηνεία της γραφικής παράστασης «Solid Wing Face» της Honda με ένα νέο πλαίσιο σκούρου χρωμίου που αντικαθιστά το συνδυασμό μαύρου και χρωμίου πάνω από τη μάσκα.

Ο μπροστινός προφυλακτήρας διαθέτει βαθύτερα τμήματα εισαγωγής αέρα που φιλοξενούν τα κυκλικά φώτα ομίχλης και οι προβολείς διαθέτουν τώρα στάνταρ φακούς προβολέα με ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας LED.

Στο πίσω μέρος, μια γαρνιτούρα σκούρου χρωμίου «δένει» αρμονικά με το εμπρός μέρος, ενώ και τα πίσω φώτα καθίστανται μέσα σκουρόχρωμα περιβλήματα φακών.

Οι εκδόσεις με περισσότερο εξοπλισμό διαθέτουν νέες ζάντες 17 ιντσών και ο σωλήνας εξάτμισης έχει μοναδικό χρωματική απόληξη. Επίσης, οι προβολείς και τα πίσω φώτα αναβαθμίζονται σε πλήρεις μονάδες LED.

Η Honda θα προσφέρει μια επιλογή από οκτώ εξωτερικά χρώματα για το HR-V, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης μεταλλικού μπλε Beam Metallic.

Το HR-V παραμένει τόσο ευέλικτο όσο ποτέ, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου συστήματος Magic Seat της Honda. Οι επανασχεδιασμένες θέσεις για τον οδηγό και τον συνοδηγό ενσωματώνουν αλλαγές στο μαξιλάρι καθίσματος και στην πλάτη, προσφέροντας βελτιωμένη συνολική υποστήριξη - ειδικά για την περιοχή των ώμων. Η κανονική ταπετσαρία χρησιμοποιεί τώρα ένα υλικό υψηλότερης ποιότητας, ενώ τα κορυφαία μοντέλα διαθέτουν ένα πλήρες δερμάτινο εσωτερικό ως στάνταρ.

Το Honda HR-V θα είναι διαθέσιμο με τον εξαιρετικά αποδοτικό βενζινοκινητήρα i-VTEC 1.5 lt, που προσφέρει υψηλή ισχύ 130 ίππων και μέγιστη ροπή 155 Nm στις 4.600 σ.α.λ. Η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα, διαρκεί 10,2 δευτερόλεπτα συνδυαζόμενη με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων (6MT) και 10,9 δευτερόλεπτα με το προαιρετικό αυτόματος CVT. Ο βενζινοκινητήρας προσφέρει εντυπωσιακό συνδυασμό ισχύος και απόδοσης, με επίσημες μέσες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 121 γρ./χλμ. για το μοντέλο CVT.

Εξάλλου, η Honda έχει βελτιώσει την ηχομόνωση, προσθέτοντας περισσότερα επίπεδα μονωτικού υλικού, περιλαμβανομένου του εμπρόσθιου διαφράγματος, των θόλων των τροχών και των πλαισίων της εμπρόσθιας και της πίσω πόρτας. Ανάλογα με την ποιότητα του μοντέλου, το 2019 HR-V θα είναι επίσης εξοπλισμένο για πρώτη φορά με Active Cancellation Noise (ANC). Το ANC έχει σχεδιαστεί για τη μείωση του θορύβου χαμηλής συχνότητας στο εσωτερικό, παρακολουθώντας τους θορύβους με τη χρήση δύο μικροφώνων μέσα στην καμπίνα και στη συνέχεια τους ακυρώνει με ακουστικά σήματα αντιστρεπτικής φάσης με ακρίβεια χρόνου μέσω των ηχείων.

Οι παραδόσεις του HR-V 1.5L i-VTEC ξεκινούν τον Οκτώβριο. Ένας πιο σπορ κινητήρας VTEC TURBO των 1.5 lt θα ακολουθήσει τη διαθεσιμότητα από την άνοιξη του 2019, παράλληλα με τον πετρελαιοκινητήρα i-DTEC των 1.6 lt…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ