Η Bridgestone, η No 1 εταιρία ελαστικών και καουτσούκ παγκοσμίως, παρουσιάζει το Weather Control A005, το ελαστικό τουρισμού για όλες τις εποχές, για ασφαλείς διαδρομές και ταξίδια όλο τον χρόνο.

Η Bridgestone, η No 1 εταιρία ελαστικών και καουτσούκ παγκοσμίως, παρουσιάζει το Weather Control A005, το ελαστικό τουρισμού για όλες τις εποχές, για ασφαλείς διαδρομές και ταξίδια όλο τον χρόνο, ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις στροφές στον αυτοκινητόδρομο αλλά και στο απότομο φρενάρισμα στην πόλη.

ADVERTISING

Η ιστορία του Weather Control A005 δεν ξεκινά στο σχεδιαστήριο. Προτού προβεί στον σχεδιασμό, η Bridgestone διεξήγαγε έρευνα με σκοπό να διαπιστώσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες 15.000 τελικών καταναλωτών σχετικά με ένα ελαστικό για όλες τις εποχές, ενώ παράλληλα τους έθεσε ερωτήσεις σχετικά με τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην οδήγηση. Η έρευνα κατέδειξε ότι η ασφάλεια στο βρεγμένο είναι το κύριο μέλημα των Ευρωπαίων καταναλωτών.

Inline Image

Η Bridgestone έδωσε σαφώς ιδιαίτερη προσοχή: δοκιμασμένο και πιστοποιημένο από τον φορέα TÜV SÜD, έναν από τα πιο αναγνωρισμένους ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών στην Ευρώπη, το Weather Control A005 ξεπέρασε τον κορυφαίο ανταγωνιστή της αγοράς στο φρενάρισμα σε βρεγμένο και χιόνι. Το Bridgestone Weather Control A005 έχει επίσης βραβευθεί με την καλύτερη στην κατηγορία ευρωπαϊκή ετικέτα επιπέδου Α για την πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα και C στην αντίσταση κύλισης (ακόμα και Β σε ορισμένες επιλεγμένες διαστάσεις).

ADVERTISING

Το Bridgestone Weather Control A005 είναι νομικά κατοχυρωμένο για χρήση - 365 μέρες το χρόνο - χάρη στις πιστοποιημένες από την σήμανση 3 Peaks Mountain Snow Flake (3PMSF), επιδόσεις του στο χιόνι. Παράλληλα διατηρεί και εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση, εξασφαλίζοντας την ίδια μεγάλη χιλιομετρική απόδοση με το θερινό ελαστικό τουρισμού της Bridgestone, το Turanza T005.

Inline Image

Οι εξαιρετικά καταρτισμένοι μηχανικοί και χημικοί του Τεχνικού Κέντρου της Bridgestone στη Ρώμη, ευθύνονται για τον σχεδιασμό του Bridgestone Weather Control A005. Ο σχεδιασμός του πέλματος διαθέτει διάταξη σχήματος V, καινοτόμο σχήμα "Z" του πλαϊνού μέρους και αυλακώσεις μεγάλου όγκου στην περιοχή των ώμων του πέλματος. Λειτουργεί με τη βέλτιστη δομή κατασκευής και την κατανομή της πίεσης στην επιφάνεια επαφής ώστε να εξασφαλίσει ότι το ελαστικό θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των τελικών καταναλωτών όσον αφορά την πρόσφυση, την απόδοση καυσίμου και τη φθορά. Η χρήση της τεχνολογίας Nano Pro-TechTM της Bridgestone και η υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο υποστηρίζουν περαιτέρω την απόδοση του ελαστικού.

Το Weather Control A005, είναι διαθέσιμο αρχικά με 68 διαστάσεις για ζάντες από 15 "έως 20", και θα καλύψει άμεσα την ζήτηση ελαστικών σε ποσοστό 94% για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV (με αντίστοιχες ζάντες), ενώ το 2019 θα προστεθούν επιπλέον διαστάσεις.

Επίσης, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά και τέσσερεις διαστάσεις για ημιφορτηγά. Είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία DriveGuard, μια μοναδική καινοτομία που επιτρέπει στους οδηγούς να συνεχίσουν το ταξίδι τους ακόμη και μετά από διάτρηση του ελαστικού…

www.driveandtravel.gr