Η Hyundai συνεργάζεται με την startup επιχείρηση που εδρεύει στη Βοστώνη για την επιτάχυνση της εμπορικής ανάπτυξης των drones σε διάφορους τομείς και αγορές.

Η Hyundai είναι ένας κατασκευαστικός κολοσσός, όχι μόνο αυτοκινήτων. Ωστόσο, δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν οι συνεργασίες. Μάλιστα, η Hyundai Motor Company με τη νέα της στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Top Flight, μια κορυφαία start-up επιχείρηση τεχνολογιών Drones που εδρεύει στη Βοστώνη, σκοπεύει να ενισχύσει τις μελλοντικές λύσεις κινητικότητας.

ADVERTISING

Οι κοινές προσπάθειες θα επεκταθούν στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών σχετικά με Drones, αξιοποιώντας το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα υβριδικής ηλεκτρικής ενέργειας της Top Flight. Οι πιθανοί τομείς για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων περιλαμβάνουν μεταφορές φορτίων, υπηρεσίες επιθεώρησης και αποστολές επιτήρησης βιομηχανικών χώρων.

Το υβριδικό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας της Top Flight έχει καθοριστική σημασία για την ανάπτυξη βελτιστοποιημένων λύσεων για τα επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται σε Drones (UAV), καθώς επιτρέπει εκτεταμένους χρόνους πτήσεων και βαρύτερα ωφέλιμα φορτία για εμπορική χρήση.

Inline Image

ADVERTISING

Τα Drones που κινούνται με το υβριδικό σύστημα της Top Flight Micro Generator μπορούν να παραμείνουν στον αέρα για έως και δύο ώρες με φορτίο 4 κιλών. Η αμερικανική startup προσφέρει επίσης μια σειρά από εκτεταμένες λύσεις Drones (UAV). Αξίζει να αναφερθούμε στο «Τρισδιάστατο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Σύστημα Διαχείρισης Στόλου σε πραγματικό χρόνο» το οποίο παρέχει εργαλεία ανάπτυξης ευέλικτων προϊόντων καθώς και την «Κονσόλα Απομακρυσμένης Λειτουργίας» που επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών Drones (UAV).

Η επένδυση της Hyundai στην Top Flight επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για αυτόνομα οχήματα και λύσεις κινητικότητας, είτε στο δρόμο είτε στον αέρα. Η παγκόσμια αγορά drones αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και αναμένεται να συγκεντρώσει 22,1 δισεκατομμύρια δολάρια επενδύσεων μέχρι το 2026…

www.driveandtravel.gr