ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η νέα ηλεκτρική Porsche παίζει με… Playmobil

Η νέα ηλεκτρική Porsche παίζει με… Playmobil

Ο Rex Dasher οδηγεί την Porsche Mission E. Πρόκειται για το πρώτο κινηματογραφικό έργο της Porsche και της Playmobil, που από το 2014 αναπτύσσουν από κοινού παιχνίδια και συνεργάζονται στον τομέα του μάρκετινγκ.

Το νέο, σπορ αυτοκίνητο της Porsche, το ηλεκτρικό Mission E έχει ρόλο στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Playmobil. Το μοντέλο που θα χρησιμοποιηθεί, είναι ένα πρωτότυπο καθώς το μοντέλο παραγωγής της Taycan, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Στην ταινία, ο χαρακτήρας του μυστικού πράκτορα Rex Dasher οδηγεί μια λευκή Taycan E. Η γερμανική πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο στις 4 Αυγούστου.

Πρόκειται για το πρώτο κινηματογραφικό έργο της Porsche και της Playmobil, που από το 2014 αναπτύσσουν από κοινού παιχνίδια και συνεργάζονται στον τομέα του μάρκετινγκ. Φανταστικό ταξίδι σε έναν κόσμο παιχνιδιών

Στο PLAYMOBIL: THE FILM, μια κοπέλα που ονομάζεται Marla, πρέπει να φέρει στο σπίτι τον μικρότερο αδερφό της, τον Charlie, αφού εξαφανιστεί σε ένα κινούμενο σύμπαν του Playmobil. Στο ταξίδι της, μέσα από νέους κόσμους, η Marla συναντά πολύ διαφορετικούς παρτενέρ: ιδιοκτήτη τροχόσπιτου, ρομπότ, νεράιδα και τον Rex Dasher.

Ο ατρόμητος και γοητευτικός μυστικός πράκτορας, οδηγεί μια Porsche Mission E, ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο που έχει μια σειρά αξιόλογων λειτουργιών. Μαζί ξεπερνούν τις μεγάλες προκλήσεις και αναγνωρίζουν ότι μπορούν να τα πετύχουν όλα, αν πιστεύουν στον εαυτό τους. Ο σκηνοθέτης είναι ο Lino DiSalvo, ο οποίος είναι επίσης γνωστός για τις μεγάλες επιτυχίες όπως το Frozen…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ