ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Peugeot παίρνει το αυτοκίνητό σας από το σπίτι για σέρβις

Η Peugeot παίρνει το αυτοκίνητό σας από το σπίτι για σέρβις

Η Peugeot διευκολύνει όσους δεν θέλουν να μετακινηθούν και να παραμείνουν στο σπίτι του παραλαμβάνοντας η ίδια το αμάξι για να το πάει για σέρβις.

Μπορεί τα συνεργεία αυτοκινήτων να παραμένουν ανοικτά και όποιος θέλει να κάνει σέρβις ή επισκευή στο όχημά του να μπορεί να μετακινηθεί, ωστόσο η Peugeot έρχεται να διευκολύνει όσους δεν θέλουν να μετακινηθούν και να παραμείνουν στο σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της μάρκας ανά την Ελλάδα, μέσω του www.peugeot.gr, στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα «Frontida Peugeot», να μπορούν να επιλέξουν τον εξουσιοδοτημένο διανομέα Peugeot που προτιμούν και να κανονίσουν άμεσα την παραλαβή του οχήματός τους από το χώρο τους και την αντικατάστασή του με ένα όχημα εξυπηρέτησης, για όσο χρόνο θα διαρκέσει το σέρβις του δικού τους

Η επιστροφή του αυτοκινήτου τους θα γίνει με την ίδια διαδικασία, στο χώρο των πελατών και με την τήρηση όλων των ενισχυμένων μέτρων υγιεινής που υποδεικνύει ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας και ο κατασκευαστής στην παρούσα συγκυρία.

Η διαδικασία παραλαβής, παράδοσης και η παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης πραγματοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση του πελάτη. Παράλληλα, όσοι κάτοχοι Peugeot επισκεφθούν δια ζώσης έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Peugeot, με το ONLINE SERVICE BOOKING στον ιστότοπο της μάρκας, ή τηλεφωνικά στο 210 6700008, μπορούν να εξασφαλίσουν την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή συνωστισμού.

Η Φροντίδα Peugeot ισχύει από τις 10 Απριλίου σε όλο το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot.

Επιπλέον, οι κάτοχοι αυτοκινήτων Peugeot μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα προνομιακά προγράμματα συντήρησης οχημάτων 5ετίας και άνω στην ιστοσελίδα peugeot.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ