ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Skoda δίνει λύση και για την… ομπρέλα

Η Skoda δίνει λύση και για την… ομπρέλα

Η "Ημέρα ομπρέλας" γιορτάζεται κάθε 10 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ. Σήμερα, έχει ακόμη και το δικό της hashtag σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων: #NationalUmbrellaDay.

Αυτό το εύχρηστο αξεσουάρ, κινείται και με τις εποχές: αρχικά απεικονίστηκε σε αρχαία γλυπτά και έκτοτε αποδείχθηκε ένα μοδάτο αξεσουάρ. Φυσικά έχει εξελιχθεί, όσον αφορά την τεχνολογία στεγανοποίησης και αναδίπλωσης. Εν ολίγοις, ο δημοφιλής καθημερινός σύντροφος έχει αποδειχθεί ανεκτίμητος και είναι κάτι που τώρα δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι ζούμε χωρίς αυτόν.

Στη Skoda, έχοντας σκεφτεί έξυπνες λύσεις για πολλές χρήσεις, με 60 και πλέον πρακτικούς βοηθούς που εντάσσονται υπό το σλόγκαν "Simply Clever", βρήκαν τρόπο να αποθηκεύσουν και την ομπρέλα. Η εύχρηστη μικρή συσκευή έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην πρώτη γενιά του SUPERB, πριν 10 χρόνια και σήμερα, η ομπρέλα είναι διαθέσιμη για σχεδόν όλα τα μοντέλα - βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού στα αυτοκίνητα FABIA, RAPID, OCTAVIA και KAROQ, ενώ το νέο SUPERB, το KODIAQ και το νέο SCALA διαθέτουν χώρο για την ομπρέλα στις μπροστινές πόρτες τους…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ