ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτροκίνητη η Μπάγερν Μονάχου

Hildegard Wortmann, Audi Board Member for Sales and Marketing, Karl-Heinz Rummenigge, Chairman of the Executive Board of FC Bayern München AG, and Oliver Kahn, Member of the Executive Board of FC Bayern München AG (f.r.t.l.). The mobile fast-charging terminal is symbolic for the start of the construction of charging points for the Audi e-tron  the car of professional soccer players for the new season.
Hildegard Wortmann, Audi Board Member for Sales and Marketing, Karl-Heinz Rummenigge, Chairman of the Executive Board of FC Bayern München AG, and Oliver Kahn, Member of the Executive Board of FC Bayern München AG (f.r.t.l.). The mobile fast-charging terminal is symbolic for the start of the construction of charging points for the Audi e-tron the car of professional soccer players for the new season. AUDI AG

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, όχι μόνο θα κυκλοφορούν με τα αμιγώς ηλεκτρικά Audi e-tron, αλλά θα μπορούν να τα φορτίζουν κιόλας, ενόσω κάνουν προπόνηση.

Στο προπονητικό κέντρο της βαυαρικής ομάδας, βρέθηκαν ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Μπάγερν Μονάχουν, ο Ολιβερ Κάν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και το μέλος του Συμβουλίου Πωλήσεων της Audi, η Χίλνεγκαρντ Βόρτμαν, δίνοντας το πράσινο φως για την τοποθέτηση όχι ενός, ούτε δύο σημείων φόρτισης, αλλά 38 παρακαλώ.

Τα σημεία φόρτισης, πρόκειται να συνδεθούν στο δίκτυο στα τέλη του καλοκαιριού - ακριβώς τη στιγμή που θα ξεκινά η επόμενη σεζόν της Μπουντεσλίγκα, τότε που οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν θα πάρουν στα χέρια τους από ένα Audi e-tron. Μελλοντικά, θα μπορούν να φορτίζουν τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα με έως και 150 κιλοβάτ στο υπόγειο γκαράζ, στο σπίτι της ομάδας, στο Säbener Strasse. Στις αρχές του επόμενου έτους, η Audi θέλει επίσης να εξοπλίσει το Allianz Arena με σημεία φόρτισης, για τους οπαδούς και τους επισκέπτες του σταδίου.

Εξάλλου, τον Ιανουάριο, η Μπάγερν Μονάχου και Audi, ανακοίνωσαν ότι θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2029. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από το ήμισυ του στόλου των Audi της ομάδας, θα είναι ηλεκτροκίνητα από το φθινόπωρο. Αυτό θα επιτρέψει στην Μπάγερν να μειώσει τις εκπομπές ρύπων του στόλου της, σε λιγότερο από 95 γρ./χλμ., συμβάλλοντας σημαντικά στην αειφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ