ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ιδού το πανίσχυρο Cupra Leon των 310 ίππων

Ιδού το πανίσχυρο Cupra Leon των 310 ίππων

Για πρώτη φορά σε παγκόσμια κλίμακα η SEAT παρουσίασε τη γκάμα του πρώτου CUPRA Leon, των νέων αγωνιστικών της μοντέλων καθώς και την έναρξη του ταξιδιού προς τον εξηλεκτρισμό της.

Συμπίπτοντας με τη δεύτερη επέτειο λειτουργίας της, η CUPRA εγκαινιάζει τα νέα κεντρικά της γραφεία, το CUPRA Garage, το οποίο βρίσκεται δίπλα στα κεντρικά γραφεία της SEAT.

Εκεί, για πρώτη φορά και σε παγκόσμια κλίμακα, η μάρκα παρουσίασε τη γκάμα του πρώτου CUPRA Leon, των νέων αγωνιστικών της μοντέλων καθώς και την έναρξη του ταξιδιού προς τον εξηλεκτρισμό της με το πρώτο υβριδικό μοντέλο.

Μετά το κλείσιμο του 2019, με αύξηση 71,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος και σχεδόν 24.700 πωλήσεις, η CUPRA ξεκίνησε το 2020 με ένα πλήρες πρόγραμμα καινοτομίας.

Ιδού το πανίσχυρο Cupra Leon των 310 ίππων

Εκτός από το άνοιγμα των νέων κεντρικών της γραφείων, ένα κτίριο οικολογικής απόδοσης 2.400 τετραγωνικών μέτρων, του οποίου η σχεδίαση θυμίζει αγωνιστικό ιστιοφόρο, η μάρκα αναδιαμορφώνει το εργαστήρι των αγωνιστικών της αυτοκινήτων, το CUPRA Racing Factory. Η CUPRA επένδυσε 5,3 εκατομμύρια ευρώ στις νέες εγκαταστάσεις της, οι οποίες διαθέτουν αρκετό χώρο για προσωπικό 200 ατόμων.

Φέτος η CUPRA διευρύνει τη γκάμα της και επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε διεθνές επίπεδο, με το πρώτο CUPRA Leon στις εκδόσεις hatchback και Sportstourer, με ένα ευρύ φάσμα κινητήρων υψηλής απόδοσης, από τον βενζινοκινητήρα μέχρι το plug-in υβριδικό, με τρεις επιλογές ιπποδύναμης 245, 300 και 310 ίππων. Επίσης, θα λανσάρει και το CUPRA Formentor, το πρώτο μοντέλο που σχεδιάστηκε ειδικά για αυτή.

Ιδού το πανίσχυρο Cupra Leon των 310 ίππων

Το CUPRA Leon, που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, θεωρείται ο «βασιλιάς των Leon». Το πρώτο CUPRA Leon με το λογότυπο της μάρκας χαρακτηρίζει τη σχεδίαση, την άνεση και την τελευταία τεχνολογία για τους λάτρεις των αυτοκινήτων που είναι ανοικτοί στην ηλεκτροκίνηση και αναζητούν την οδηγική απόλαυση και απόδοση.

Εξάλλου, η CUPRA παρουσίασε και τη νέα έκδοση του CUPRA e-Racer, του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου τουρισμού στον κόσμο, που θα συμμετάσχει στο νέο PURE ETCR, το πρωτάθλημα ηλεκτρικών αυτοκινήτων τουρισμού, που θα ξεκινήσει φέτος με τους Mattias Ekström και Jordi Gené στο τιμόνι…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ