ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

JAGUAR: Αποκαλύφθηκε η F-TYPE με... μινιατούρα

JAGUAR: Αποκαλύφθηκε η F-TYPE με... μινιατούρα

Η ανασχεδιασμένη Jaguar, διαθέτει πιο σπορ χαρακτήρα και πανίσχυρο μοτέρ 575 ίππων και προσφέρει μια τέλεια ισορροπία απόδοσης. (VIDEO)

Ενας άκρως εντυπωσιακό τρόπο διάλεξε η Jaguar για να αποκαλύψει τη νέα F-TYPE, η οποία ενσωματώνει το σχεδιαστικό DNA της βρετανικής μάρκας στην καθαρότερη του μορφή. Μια μινιατούρα σε κλίματα 1:64, ακολούθησε μια διαδρομή 232 μέτρων στην πίστα που έφτιαξε η Hot Wheels, η οποία πέρασε από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, αναστατώνοντας ευχάριστα όλους τους υπαλλήλους.

Πριν δείτε το video, αξίζει να αναφέρουμε ότι το διθέσιο σπορ αυτοκίνητο προσφέρει μια τέλεια ισορροπία απόδοσης, με ακόμα πιο μυώδες, δυναμικό σχεδιασμό και καμπίνα που καθορίζεται από πλούσια, πολυτελή υλικά και όμορφες λεπτομέρειες.

JAGUAR: Αποκαλύφθηκε η F-TYPE με... μινιατούρα

Η σειρά των ισχυρών κινητήρων, περιλαμβάνει τετρακύλινδρες, εξακύλινδρες και οκτακύλινδρες επιλογές, όλες συνδυαζόμενες με 8άρια Quickshift κιβώτια και με χειροκίνητο έλεγχο είτε από τον επιλογέα ταχυτήτων SportShift είτε τα πεντάλ στο τιμόνι.

Το νέο F-TYPE προσφέρει επίσης περισσότερη τεχνολογία που επικεντρώνεται στον οδηγό, με υψηλής ανάλυσης, 12,3-ιντσών πίνακα οργάνων TFT και πολλά άλλα.

JAGUAR: Αποκαλύφθηκε η F-TYPE με... μινιατούρα

Σχεδιαστικά, παρατηρούμε προβολείς LED Super-slim pixel, νέο μπροστινός προφυλακτήρα και μυώδες καπό, ενώ στο εσωτερικό, ο οδηγός απολαμβάνει ένα σικάτο κόκπιτ.

Η βασική δίλιτρη, τετρακύλινδρη έκδοση αποδίδει 300 ίππους και είναι πισωκίνητη, ενώ η εξακύλινδρη, τρίλιτρη με τους 380 ίππους, είναι διαθέσιμη σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση. Πάντως, θα είναι διαθέσιμη και σε πεντάλιτρη, οκτακύλινδρη έκδοση των 450 και 575 ίππων, επίσης σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση.

Δείτε το απολαυστικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ