ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και το νέο Juke μπήκε στην παραγωγή

Και το νέο Juke μπήκε στην παραγωγή

Το νέο δεύτερης γενιάς Juke έρχεται σχεδόν δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης γενιάς του μοντέλου, με τη Nissan να επενδύει επιπλέον 100 εκατομμύρια λίρες στο εργοστάσιο στο Sunderland.

Ένα από τα πολυαναμενόμενα νέα μοντέλα, σε μια άκρως δημοφιλή κατηγορία των crossovers, μπήκε στο εργοστάσιο παραγωγής και θα βγει στην αγορά –και της Ελλάδας- προς τα τέλη του 2019. Σχεδιασμένο ειδικά για την Ευρώπη και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το νέο δεύτερης γενιάς Juke, έρχεται σχεδόν 10 χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης γενιάς του μοντέλου, με τη Nissan να επενδύει επιπλέον 100 εκατομμύρια λίρες στο εργοστάσιο στο Sunderland.

Το Juke τροφοδοτείται από έναν αποδοτικό, τρικύλινδρο DIG- υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα του 1.0 lt - 117 hp, που προσφέρει στον οδηγό του βελτιωμένες επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και πολιτισμένη λειτουργία.

Επίσης, διαθέτει την τεχνολογία Nissan Intelligent Mobility και γίνεται το πιο συνδεδεμένο Nissan από ποτέ. Με το νέο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας NissanConnect, οι επιβάτες του Νέου Juke, μπορούν να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay και το Android Auto για να “αντανακλούν” τις αγαπημένες τους εφαρμογές από το smartphone τους, στην οθόνη αφής 8 ιντσών. Παράλληλα, ο οδηγός μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους χάρτες TomTom & Live Traffic ή να ενεργοποιήσει το δικό του In-Car Wi-Fi, προκειμένου να επιτρέψει στους επιβάτες να συνδέσουν τους φορητούς υπολογιστές ή τα tablet τους.

Επιπλέον, το Juke προσφέρει ένα πλήρες πακέτο τεχνολογιών ασφάλειας, όπως η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, η Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, ως μια μοναδική “πρεμιέρα” της για την συγκεκριμένη κατηγορία. Η προηγμένη τεχνολογία ProPILOT της Nissan, η οποία προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση στο τιμόνι, την επιτάχυνση και την πέδηση, θα είναι διαθέσιμη στο Juke για πρώτη φορά. Σχεδιασμένο για χρήση σε αυτοκινητόδρομους και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, το ProPILOT επιταχύνει και επιβραδύνει το όχημα, ούτως ώστε ο οδηγός να διατηρεί την σωστή απόσταση και ταχύτητα και με το αυτοκίνητο εντός της λωρίδας κυκλοφορίας…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ