ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καλοκαιριάτικα ήρθε η… ανοιξιάτικη, φανταχτερή Vespa

Καλοκαιριάτικα ήρθε η… ανοιξιάτικη, φανταχτερή Vespa

Η νέα Vespa Primavera Sean Wotherspoon αποτελεί έργο τέχνης και διατίθεται με τους νέας γενιάς i-get κινητήρες.

Μη μου πείτε ότι δεν αποτελεί έργο τέχνης. Θυμίζει έναν καμβά, στον οποίο ο καλλιτέχνης ξόδεψε ό,τι χρώμα είχε η παλέτα, με αποτέλεσμα μια οπτική πανδεσία.

Ο λόγος για τη νέα Vespa Primavera Sean Wotherspoon, την οποία φιλοτένησε ο ομώνυμος καλλιτέχνης, ένα ανερχόμενο αστέρι της νεανικής μόδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας φανατικός της street κουλτούρας.

Η συλλογή του Wotherspoon ολοκληρώνεται με ένα κράνος και μία συλλογή ρούχων που περιλαμβάνει δύο μοντέρνα t-shirts.

Το σώμα της Vespa Primavera Sean Wotherspoon αντιπροσωπεύει τέλεια την αγάπη του καλλιτέχνη για τα χρώματα και το στυλ των δεκαετιών ’80 και ’90 και χαρακτηρίζεται από μία χρωματική έκρηξη, που επιδεικνύεται με αυθάδεια. Κίτρινο, κόκκινο, σκούρο πράσινο και γαλαζοπράσινο, περιβάλλουν ολόκληρο το σώμα, που τονίζεται με λευκές λεπτομέρειες όπως οι γρίλιες της διακοσμητικής «γραβάτας», το σιρίτι της ποδιάς και οι ζάντες, στις οποίες είναι τυπωμένο το λογότυπο Vespa. Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται με φινιρίσματα χρωμίου στην περίμετρο του προβολέα, τις σχάρες και τη λαβή συνεπιβάτη, και μαύρες λεπτομέρειες όπως οι χειρολαβές και το κάλυμμα της εξάτμισης.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στον συνδυασμό υλικών όπως μέταλλο, πλαστικό, βελούδο και καουτσούκ. Σύμφωνα με την αυθεντική παράδοση της Vespa, το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, χαρακτηριστικό που διακρίνει τη Vespa από την ίδρυσή της. Το πλαστικό κόκκινο δάπεδο (στο ίδιο χρώμα με το αμορτισέρ), με μπλε λαστιχένια ένθετα, ξεχωρίζει από το μεταλλικό σώμα.

Για τη σέλα, ο Wotherspoon διάλεξε ένα ανοικτό καφέ βελουτέ-κοτλέ.

Η Vespa Primavera Sean Wotherspoon διατίθεται με τους νέας γενιάς i-get κινητήρες, 4-χρονους μονοκύλινδρους, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, κυβισμού 50, 125 ή 150 κ.εκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ