ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κάπως έτσι θα είναι το ολοκαίνουργιο Hyundai i10

Κάπως έτσι θα είναι το ολοκαίνουργιο Hyundai i10

Θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο το ολοκαίνουργιο Hyundai i10.

Εφθασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε η τωρινή, 2η γενιά του μικρού μοντέλου της Hyundai, του i10, να αντικατασταθεί.

Η παραγωγή του αυτοκινήτου ξεκίνησε το 2007, αντικαθιστώντας το Atos και η 1η γενιά έμεινε στην παραγωγή μέχρι το 2013, όταν βρήκε η 2η γενιά του μοντέλου. Τώρα, η 3η γενιά, σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη, αποδεικνύοντας τον σαφή προσανατολισμό της εταιρείας προς την ευρωπαϊκή αγορά.

Σήμερα, παρουσιάζουμε το σκίτσο του αυτοκινήτου, που επισήμως θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA). Σύμφωνα με όσα παρατηρούμε, πρόκειται για ένα πολύ σπορτίφ σύνολο, αρκετά φαρδύ, με ακμές και τριγωνικά σχήματα. Η ευρεία μπροστινή μάσκα ενσωματώνει τα φώτα ημέρας, συνεχίζοντας έτσι αυτό το χαρακτηριστικό της κληρονομιάς του i10.

Κι επειδή οτιδήποτε καινούργιο πρέπει να πλαισιώνεται με νέες τεχνολογίες, το νέο i10 θα διαθέτει επίσης μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Το Blue Link, το Apple Car Play, το Android Auto, η ασύρματη φόρτιση smartphone και η κάμερα οπίσθιας προβολής, θα ανήκουν στον εξοπλισμό του μοντέλου, που θα φέρει επίσης σύστημα αποφυγής σύγκρουσης για αυτοκίνητα και πεζούς, σύστημα προειδοποίησης οδηγού και σύστημα διατήρησης λωρίδας. Προαιρετικά, θα προσφέρεται η λειτουργία High Beam Assist…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ