ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Kawasaki: Η Ζ650 έρχεται πλήρως εξοπλισμένη με νέα χαρακτηριστικά

Kawasaki: Η Ζ650 έρχεται πλήρως εξοπλισμένη με νέα χαρακτηριστικά

Κατασκευασμένη με τη μοναδική φιλοσοφία Sugomi της Kawasaki, η Z650 συμπεριλαμβάνεται στη σειρά Ζ, η οποία εκτείνεται από τα 125 κ.εκ. μέχρι και τα 1000 κ.εκ.

Από την πρώτη της εμφάνιση το 2017, η μυώδης Z650 διαθέτει επιβλητική εμφάνιση που συνδυάζεται αρμονικά με διασκέδαση και ευκολία στην οδήγηση. Απευθύνεται δε στους έμπειρους μοτοσυκλετιστές, αλλά και σε όλους όσοι μπήκαν πρόσφατα στον κόσμο των δύο τροχών.

Σχεδιασμένη για να μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης A2, η Z650 διαθέτει στενού προφίλ πλαίσιο και ζωηρό, προβλέψιμο κινητήρα. Αποτελεί το σημαντικό βήμα προς ένα μεγαλύτερο μοντέλο Z, που για πολλούς είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα που θα θελήσουν ή θα χρειαστούν ποτέ.

Η ευελιξία του κινητήρα από την εκκίνηση μέχρι την κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου και η ευελιξία σε αστικό περιβάλλον, είναι μόλις δύο από τα αναγνωρισμένα δυνατά σημεία της Z650. Ο δικύλινδρος κινητήρας προσφέρει αυτοπεποίθηση στην πόλη, αλλά και στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου, με ή χωρίς συνεπιβάτη.

Για το 2020, η Z κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός με την προσαρμογή μιας εντυπωσιακής έγχρωμης οθόνης πολλαπλών λειτουργιών TFT 10,9 εκατοστών, η οποία αντικαθιστά τα προηγούμενα όργανα και προσθέτει στοιχεία όπως είναι η ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο, η λυχνία αλλαγής ταχυτήτων, ο μετρητής καυσίμου και η ένδειξη οικονομικής οδήγησης. Περιλαμβάνει επίσης διάφορες καινοτομίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η σύνδεση με Smartphone μέσω Bluetooth. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης στον βασικό της εξοπλισμό, φώτα LED μπροστά και πίσω, καθώς και ελαστικά Dunlop Sportmax Roadsport 2.

Επιπλέον, η Z650 έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με το smartphone του ιδιοκτήτη της. Η σύνδεση μέσω Bluetooth είναι απλή και μέσω της εφαρμογής Rideology της Kawasaki, οι λειτουργίες όπως είναι η πλοήγηση GPS και οι πληροφορίες για την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση είναι εύκολα προσβάσιμες, μαζί με όλες τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις.

Επίσης, η νέων προδιαγραφών σέλα, διαθέτει βαθύτερο και πιο πλούσιο γέμισμα, επιτρέποντας την κάλυψη ακόμη μεγαλύτερων αποστάσεων.

Το πλαίσιο της Z650 είναι ένα χωροδικτύωμα που παραμένει αμετάβλητο, ενώ θα προσφέρεται με νέα χρώματα...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ