ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mazda: Νέα εμφάνιση και υβριδική τεχνολογία στο Mazda2

Mazda: Νέα εμφάνιση και υβριδική τεχνολογία στο Mazda2

Ανανεωμένος ​​εξωτερικός σχεδιασμός και νέες τεχνολογίες Skyactiv.

Με ανανεωμένο εξωτερικό σχεδιασμό, νέα τεχνολογία και αναβαθμισμένο εσωτερικό, η έκδοση του μοντέλου για το 2020, θα προσφέρεται σε πέντε εκδόσεις.

Οπτικά, το αναβαθμισμένο Mazda2 υιοθετεί την τελευταία εξέλιξη σχεδιασμού Kodo της Mazda. Νέα μάσκα, νέος προφυλακτήρας και νέοι προβολείς, συνθέτουν την ανανέωση του μπροστινού μέρους, ενώ πίσω ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται χαμηλότερα στο δρόμο.

Mazda: Νέα εμφάνιση και υβριδική τεχνολογία στο Mazda2

Στο εσωτερικό, ανασχεδιάστηκαν ο πίνακας οργάνων, οι αεραγωγοί, προστέθηκε head-up display που απεικονίζει τις ενδείξεις στο ταμπλό, ενώ βελτιώθηκαν τα υλικά στην καμπίνα, όπως και τα καθίσματα για πιο όρθια θέση του σώματος.

Ανεπαίσθητες βελτιώσεις έχουν γίνει στους πίσω αποσβεστήρες στην την απόκριση του τιμονιού. Επιπλέον, διαθέτει G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) - την εξελιγμένη έκδοση του συστήματος GVC της Mazda, το οποίο τώρα χρησιμοποιεί τα φρένα τον έλεγχο στις στροφές.

Mazda: Νέα εμφάνιση και υβριδική τεχνολογία στο Mazda2

Τοποθετημένο σε όλα τα αυτοκίνητα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, το νέο Mazda2 με κινητήρα 1.5 lt – 75 hp, επωφελείται από την ήπια υβριδοποίηση, με το ντεμπούτο του συστήματος Mazda M Hybrid. Χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια start-integrated (B-ISG) και την ανάκτηση της ενέργειας από τα φρένα, που έχει αποθηκευτεί στον πυκνωτή, τη χρησιμοποιεί για να μειώσει το φορτίο του κινητήρα και να επιτρέψει γρήγορη επανεκκίνηση για να μειώσει τις εκπομπές ρύπων, βελτιώνοντας και την κατανάλωση καυσίμου. Ως αποτέλεσμα, οι χειροκίνητες εκδόσεις του νέου Mazda2, εκπέμπουν 94-95 γρ./χλμ. διοξείδιο του άνθρακα, ανάλογα με το επίπεδο ρύθμισης.

Mazda: Νέα εμφάνιση και υβριδική τεχνολογία στο Mazda2

Το μοντέλο θα προσφέρεται και σε έκδοση 1.5 lt – 90 hp, με πλούσιο εξοπλισμό, σύστημα Mazda Connect, έγχρωμη οθόνη αφής επτά ιντσών, καθώς και Apple CarPlay και Android AutoTM. Επιπλέον, ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει Front Brake Support και λειτουργία Lane-Keep Assist…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ