ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με νέο κινητήρα πετρελαίου το Dacia Duster

2017 -  New Dacia DUSTER
2017 - New Dacia DUSTER 2017 - NEW DACIA DUSTER

Ενδυναμώνει την εικόνα του το Dacia Duster, το πιο εμπορικό μοντέλο της Dacia και το πιο δημοφιλές SUV της ευρωπαϊκής αγοράς.

Στη δεύτερη γενιά του, λανσάρεται τώρα με έναν νέο κινητήρα πετρελαίου 1.5 Blue dCi 115 σε εκδόσεις 4x2 και 4x4. O νέος κινητήρας διαθέτει σύστημα επιλεκτικού καταλυτικού περιορισμού (SCR), που θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος περιορισμού των οξειδίων του αζώτου (NOx). Ετσι, περιορίζονται οι ρύποι, χωρίς απώλειες στην ισχύ.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι το Dacia DUSTER διαθέτει μεγαλύτερη ισχύ από πριν, με 115 ίππους, οι οποίοι αποδίδονται σε χαμηλότερες στροφές, χαρίζοντάς του καλύτερες επιδόσεις σε επιτάχυνση και μεγαλύτερη τελική ταχύτητα.

Παράλληλα, η μέση κατανάλωση του μοντέλου, όπως και οι εκπομπές ρύπων CO2, παραμένουν ακριβώς στα ίδια επίπεδα με τον παλαιότερο κινητήρα, παρόλο που πλέον οι μετρήσεις κατανάλωσης και ρύπων γίνονται με τις νέες, αυστηρότερες νόρμες WLTP.

E3 VERSION - 4WD - 17-INCH BLACK DIAMOND FINISH MALDIVE WHEEL RIMS
E3 VERSION - 4WD - 17-INCH BLACK DIAMOND FINISH MALDIVE WHEEL RIMS PUBLICIS CONSEIL

To νέο Dacia DUSTER 1.5 Blue dCi 115 εξοπλίζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, τόσο στη δικίνητη, όσο και στην τετρακίνητη έκδοσή του.

Ο εξοπλισμός παραμένει πλήρης από τη βασική έκδοση, με συστήματα Hill Start Assist & Hill Descent Control (4x4), φώτα ημέρας LED, μπάρες οροφής, αισθητήρες φωτεινότητας, 6 αερόσακους, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηχοσύστημα Plug & Radio. Για όποιον θελήσει το κάτι παραπάνω, η κορυφαία έκδοση Prestige εξοπλίζεται μέχρι και με το Σύστημα Multi-view camera, με τέσσερις κάμερες θέασης.

Με τιμή από 15.980€, η έκδοση αυτή, συνοδεύεται από 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση και 3 Χρόνια Οδική Βοήθεια…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ