Η Mercedes-Benz Vans προσφέρει το Citan από το 2012. Αυτός το van με τις συμπαγείς διαστάσεις και την ευρύχωρη καμπίνα, είναι χαρισματικό για μετακινήσεις στην πόλη αλλά και για εκδρομές.

Τώρα, προσφέρεται με νέο τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα υψηλής ροπής 1.5 lt, με νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και τεχνολογία SCR, ενώ συμμορφώνεται με την τρέχουσα οδηγία εκπομπών ρύπων, Euro 6d-TEMP. Η νέα έκδοση του κινητήρα είναι κατά 4 kW πιο ισχυρή από την προηγούμενη.

ADVERTISING

Το Citan θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Citan Tourer 108 CDI (59 kW / 80 hp, 210 Nm), Citan Tourer 109 CDI (70 kW / 95 hp, 230 Nm) και Citan Tourer 111 CDI (85 kW / 116 hp, 260 Nm), με μικτή κατανάλωση καυσίμου 4,8-4,6 λίτρα/100 χλμ. και συνδυασμένες εκπομπές CO2, 127-121 γρ./χλμ.

Εξάλλου, το Citan ενισχύει την ελκυστική του εμφάνιση, με ένα πακέτο σχεδιασμού RED, με κόκκινες διακοσμητικές λωρίδες κάτω από τη μάσκα και στα περιβλήματα των καθρεφτών και γκρι αθλητικές λωρίδες που τρέχουν κάτω από τις συρόμενες πόρτες στον θόλο του πίσω τροχού. Το εσωτερικό παρουσιάζεται επίσης με έντονα χρώματα ως μέρος του RED Design Package.

Λειτουργικά, το Citan Tourer, εκτός από επιβατικό, χάρη σε ένα αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα, μπορεί να μετατραπεί σε ένα σχεδόν επίπεδο χώρο φόρτωσης.

ADVERTISING

Όπως κάθε Mercedes-Benz, το Citan διαθέτει εκτεταμένα συστήματα ασφαλείας, που περιλαμβάνουν το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ADAPTIVE ESP...

www.driveandtravel.gr