ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nέα Toyota Corolla Trek

Nέα Toyota Corolla Trek

Σχεδιασμένη για όσους αρέσκονται σε δραστηριότητες υπαίθρου.

Λίγο καιρό αφότου η Toyota λανσάρισε τη νέα Corolla, σε τρία αμαξώματα, 5θυρο, 4θυρο και Touring Sports, η ιαπωνική μάρκα θα λανσάρει και μια ακόμη έκδοση, την TREK, βασισμένη στο αμάξωμα Touring Sports με δυνατότητα επιλογής από υβριδικούς κινητήρες 1.8 ή 2.0 lt.

Σχεδιασμένο για να απευθύνεται σε ανθρώπους που απολαμβάνουν υπαίθριες δραστηριότητες, η Corolla TREK αποτελεί συνεργασία μεταξύ της Toyota και της Trek Bicycle. Αυτή η εταιρική σχέση ενώνει δύο σήματα που έχουν παρόμοιες περιβαλλοντικές αξίες για να προσφέρουν λύσεις συμπληρωματικής κινητικότητας.

Η Trek Bicycle ιδρύθηκε το 1976 και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εμπορικά σήματα ποδηλάτων στον κόσμο, που πωλεί σήμερα περίπου 1,5 εκατομμύρια ποδήλατα ετησίως παγκοσμίως.

Nέα Toyota Corolla Trek

Η Toyota έχει συνάψει συμφωνία με την Trek, παρέχοντας το Corolla TREK ως όχημα υποστήριξης για τις Ομάδες Ανδρών και Γυναικών της Trek-Segafredo World Tour κατά τη διάρκεια των ευρωπαϊκών αγώνων ποδηλασίας.

Στοχεύοντας στις οικογένειες με υπαίθρια χόμπι, η Corolla TREK έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 2 εκ., προκειμένου να περνά από πιο δύσκολα εδάφη με άνεση. Φέρει ποδιές εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 17", προβολείς ομίχλης και προβολείς LED.

Επίσης, είναι εφοδιασμένο με οθόνη ψυχαγωγίας TFT 7 ιντσών κ.α.

Θα λανσαριστεί τον Αύγουστο του 2019...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ