ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο ηλεκτρικό VW με αυτονομία 590 χλμ.

Νέο ηλεκτρικό VW με αυτονομία 590 χλμ.

Κι ενώ περιμένουμε την άφιξη στην αγορά του πρώτου ηλεκτρικού, της νέας οικογένειας οχημάτων ID., του ID.3, η γερμανική μάρκα προχωρά στην παρουσίαση νέων μοντέλων.

Στο AUTO SHOW του Λος Αντζελες, στις 19 Νοεμβρίου, θα αποκαλύψει το πρωότυπο ID. SPACE VIZZION, που ακολουθεί τα ID.3, ID. CROZZ, ID. BUZZ, ID. VIZZION, ID. BUGGY και ID. ROOMZZ. Το μοντέλο, συνδυάζει τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά ενός Gran Turismo με την ευρυχωρία ενός SUV.

"Μέχρι τώρα, με τη νέα οικογένεια οχημάτων ID., δείξαμε τι είναι δυνατόν να κάνουμε, παρουσιάζοντας ηλεκτρικά οχήματα σε κάθε γνωστή κατηγορία αυτοκινήτων. Με το πρωτότυπο SPACE VIZZION, δημιουργούμε ένα νέο, πλήρως ηλεκτρικό τμήμα,» λέει ο Klaus Bischoff, επικεφαλής της Volkswagen Design.

Νέο ηλεκτρικό VW με αυτονομία 590 χλμ.

Το SPACE VIZZION βασίζεται στην πλατφόρμα Modular Electric Drive Matrix (MEB) της Volkswagen κι εκμεταλλεύεται πλήρως τις τεχνικές δυνατότητες της ηλεκτρικής κινητικότητας και εγγυάται μακροπρόθεσμα, δυναμικές επιδόσεις οδήγησης και ένα εντελώς νέο επίπεδο ψηφιακής δικτύωσης.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα του συστήματος μετάδοσης κίνησης και την εντυπωσιακή αεροδυναμική, το ID. SPACE VIZZION έχει αυτονομία έως 590 χιλιόμετρα. Στο εσωτερικό, η μελέτη ορίζει ένα εντελώς νέο μοντέλο διαισθητικής χρηστικότητας με το πλήρως ψηφιοποιημένο πιλοτήριο. Τα υλικά κατασκευάζονται από βιώσιμες πρώτες ύλες, όπως το νέο AppleSkin, ένα τεχνητό δέρμα με υπολειμματική ύλη από την παραγωγή χυμού μήλου.

Νέο ηλεκτρικό VW με αυτονομία 590 χλμ.

Η έκδοση παραγωγής του ID. SPACE VIZZION θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021, στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ