ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο SUV από τη Mazda

Νέο SUV από τη Mazda

Στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (7-17 Μαρτίου 2019), πρόκειται να αποκαλύψει το δεύτερο μοντέλο της νέας γενιάς της εταιρείας, με πιο ώριμη γλώσσα σχεδιασμού Kodo και τη νέα γενιά SKYACTIV-Vehicle Architecture της Mazda.

Μπορεί η Mazda τα τελευταία χρόνια να μην έχει αντιπροσώπευση στην Ελλάδα (κάτι που αναμένεται σύντομα να συμβεί), εντούτοις διεθνώς η εταιρεία προοδεύει.

Μάλιστα, στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (7-17 Μαρτίου 2019), πρόκειται να αποκαλύψει το δεύτερο μοντέλο της νέας γενιάς της εταιρείας, με πιο ώριμη γλώσσα σχεδιασμού Kodo και τη νέα γενιά SKYACTIV-Vehicle Architecture της Mazda. Επίσης, η σειρά κινητήρων της SKYACTIV, περιλαμβάνει την επαναστατική τεχνολογία SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition), η οποία διαθέτει μια μοναδική μέθοδο καύσης που συνδυάζει την ελεύθερη περιστροφή ενός βενζινοκινητήρα με την ανώτερη απόκριση ενός πετρελαιοκινητήρα.

Επίσης, στη Γενεύη θα γιορτάσει τα 30 του χρόνια το Mazda MX-5, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγου του 1989, κι είναι το πιο δημοφιλές roadster στην ιστορία, με πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 350.000 στην Ευρώπη.

Ακόμη, θα εμφανιστεί και το ολοκαίνουργιο Mazda3 hatchback και sedan, το πρώτο της νέας γενιάς των Mazda, με έξυπνο υβριδικό σύστημα M της Mazda, βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Κι ακόμα, εκεί θα βρίσκεται το CX-5, με βελτιώσεις στην εσωτερική ποιότητα και την τεχνολογία…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ