ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Toyota Yaris Y20

Νέο Toyota Yaris Y20

Η Toyota αποτίει φόρο τιμής στον αρχικό Yaris, εισάγοντας ένα νέο μοντέλο Y20 στη σειρά των εκδόσεων του 2019.

Η νέα έκδοση, σηματοδοτεί την 20ή επέτειο του επιτυχημένου supermini, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 1998.

Μέσα σε δύο δεκαετίες και τρεις γενιές, το Yaris καθιερώθηκε σταθερά ως το καλύτερο μοντέλο της Toyota στην Ευρώπη, κατασκευασμένο στο εργοστάσιο της Valenciennes, στη Γαλλία. Η αναθεωρημένη σειρά Yaris, που θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, στις αρχές Οκτωβρίου, θα προσφέρει ένα νέο σύστημα πολυμέσων που θα επιτρέπει την σύνδεση με smartphone.

Το μοντέλο θα είναι βαμμένο στο χρυσαφί χρώμα του μοντέλου του 1998, αλλά με τον σύγχρονο συνδυασμό της διχρωμίας με σκούρο γκρι στην οροφή. Τα μοντέλα παραγωγής Y20, θα τοποθετηθούν στην καρδιά της σειράς μοντέλων Yaris 2019, αντικαθιστώντας την τρέχουσα κατηγορία Mid + και προσφέροντας μια ισχυρή πρόταση στους πελάτες. Θα είναι διαθέσιμες οι απλές, αλλά και οι δίχρωμες εκδόσεις.

Νέο Toyota Yaris Y20

Επίσης, φέρουν ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και ζάντες αλουμινίου με 10 ακτίνες, μπροστινή μάσκα, περιβλήματα καθρεπτών και φώτα ομίχλης με λεπτομέρειες χρωμίου. Το Y20 διαθέτει επίσης μια κεραία σαν πτερύγιο καρχαρία, σκουρόχρωμα πίσω παράθυρα και το ειδικό σήμα Y20 στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το σκούρο γκρι μοτίβο, στην κεντρική κονσόλα, τα ένθετα του τιμονιού και τις νέες ταπετσαρίες υφασμάτων…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ