ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Volkswagen Polo R-Line

Νέο Volkswagen Polo R-Line

Σπορ design και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού σε ένα μοναδικό πακέτο.

Ηρθε και στην Ελλάδα η ειδική έκδοση του Polo, R-Line, που προσθέτει σπορ χαρακτήρα και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Η έκδοση είναι διαθέσιμη με τον κινητήρα 1.0 TSI – 115hp, τόσο με χειροκίνητο όσο και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7-σχέσεων.

Εξωτερικά, ξεχωρίζει το αεροδυναμικό πακέτο R-Line (προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ, αεροτομή οροφής), οι νέας σχεδίασης σπορ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών "Bonneville" από τη γκάμα της Volkswagen R και τα πίσω φωτιστικά σώματα LED.

Στο εσωτερικό, ο εξοπλισμός είναι αναβαθμισμένος σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, έχοντας: σπορ καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση “Level” σε carbon look, δερμάτινο πολύ-λειτουργικό τιμόνι, που στην περίπτωση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων DSG διαθέτει και paddles, Adaptive Cruise Control, οθόνη πολλαπλών ενδείξεων Plus, διακοσμητικές επενδύσεις “Deep Iron”στο ταμπλό, στο πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας και στα πάνελ των εμπρός θυρών κ.ά.

Νέο Volkswagen Polo R-Line

Εξάλλου, το Polo R-Line έχει δεχθεί και σημαντικές μηχανολογικές διαφοροποιήσεις, που ενισχύουν τη σπορ αίσθηση που προσφέρει, με σπορ ανάρτηση (χαμηλωμένο πλαίσιο κατά 15 χλστ.), ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, σύστημα επιλογής οδηγικού προφίλ Driving Profile Selection με 4 επιλογές.

Η έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων κοστίζει 17.400 €, ενώ η έκδοση με το DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7-σχέσεων φθάνει τις 19.450 €…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ