ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nissan GT-R50: «Τρομάζει» με τα 720 άλογα ισχύος

Nissan GT-R50: «Τρομάζει» με τα 720 άλογα ισχύος

Τρομάζει το Nissan GT-R50 με τα 720 άλογα ισχύος, που είναι περιορισμένης έκδοσης και θα παραδοθεί στους πελάτες στα τέλη του 2020.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2020, θα εκτεθεί στο περίπτερο της Italdesign, το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο μοντέλο Nissan GT-R50. Πρόκειται για ένα μοντέλο, περιορισμένης έκδοσης, που δέχθηκε τις πινελιές της Italdesign και θα παραδοθεί στους πελάτες, στα τέλη του 2020.

Nissan GT-R50: «Τρομάζει» με τα 720 άλογα ισχύος

Η Nissan συνεργάστηκε με την εταιρεία από το Τορίνο, για να δημιουργήσει το μοντέλο, βασισμένο στο τελευταίο Nissan GT-R NISMO, μνημονεύοντας τις επετείους των 50 ετών τόσο για το GT-R, όσο και για την Italdesign. Καθένα από τα υπερ-αυτοκίνητα, εφοδιάζεται με χειροποίητο κινητήρα V638RETT V6 3.8 lt, που για την περίσταση έχει τροποποιηθεί ειδικά από την NISMO και αποδίδει 720 ίππους με 780 Nm ροπής.

Nissan GT-R50: «Τρομάζει» με τα 720 άλογα ισχύος

Πάντως, αυτή τη Κυριακή, το πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιαστεί σε διάφορα σημεία στην Ιαπωνία, ενόψει του Φεστιβάλ NISMO του 2019, που θα διεξαχθεί στη Fuji Speedway. Η αγοραστική ζήτηση για την έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου ήταν υψηλή, καθώς έχει ληφθεί ένας σημαντικός αριθμός προκαταβολών, με τους εν δυνάμει ιδιοκτήτες ανά την υφήλιο, να βρίσκονται στη διαδικασία εξατομίκευσης των προδιαγραφών για τα οχήματά τους. Αυτό θα κάνει την ήδη περιορισμένη έκδοση του μοντέλου (μόνο 50 αντίτυπα), ακόμα πιο ελκυστική για τους συλλέκτες.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ