ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Δημήτρης Παπαδάκος έδωσε το βραβείο της pole position στην Ιαπωνία

Ο Δημήτρης Παπαδάκος έδωσε το βραβείο της pole position στην Ιαπωνία

Ο Δημήτρης Παπαδάκος έδωσε το βραβείο της pole position στην Σουζούκα. Ο Ελληνας μάνατζερ, είναι πρόεδρος της Pirelli στην Ιαπωνία.

Μπορεί το σημερινό (13/10) γκραν πρι της Ιαπωνίας να κέρδισε ο Βάλτερι Μπότας με τη Mercedes, αφήνοντας δεύτερο τον Φέτελ με τη Ferrari, εντούτοις ο Γερμανός ήταν αυτός που είχε την pole position στον αγώνα, αν και δεν την υπερασπίστηκε για τη νίκη.

Ο Φέτελ, μάλιστα, παρέλαβε το βραβείο του ταχύτερου, από τον Ελληνα πρόεδρο της Pirelli στην Ιαπωνία, Δημήτρη Παπαδάκο, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Pirelli στην Ελλάδα και με έδρα τη χώρα μας ήλεγχε τα Βαλκάνια και την Κύπρο.

Τώρα, από τη νέα του θέση, ως πρόεδρος της Pirelli εδώ και τρία χρόνια με έδρα την Ιαπωνία, ελέγχει επίσης την Κορέα, την Ταϊβάν, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Αναμφίβολα μια μεγάλη διάκριση, για έναν από τους κορυφαίους Ελληνες μάνατζερς που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, ελέγχοντας μια τεράστια περιοχή και μάλιστα με την ιταλική εταιρεία ελαστικών που ανταγωνίζεται επί ίσοις όροις κορυφαίες μάρκες ελαστικών της Ιαπωνίας και της Κορέας.

Πηγή: driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ