ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Νέο και πανίσχυρο Insignia GSi με 230 ίππους

2020 Opel Insignia
2020 Opel Insignia OPEL AUTOMOBILE GMBH

H Οpel παρουσιάζει σε ένα μοντέλο τις τρεις εκδόσεις Grand Sport, Sports Tourer και την σπορ έκδοση GSi του νέου Insignia .

Τριπλή επίθεση από την Opel και μάλιστα σε ένα μοντέλο, καθώς στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελών (9-19 Ιανουαρίου), παρουσιάζει μαζί με τις εκδόσεις Grand Sport και Sports Tourer και την σπορ έκδοση GSi του νέου Insignia.

Το Insignia GSi εφοδιάζεται με νέο βενζινοκινητήρα 2.0 lt turbo 230 ίππων (169kW), με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων, ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα υποβοήθησης πέδησης, καθώς και ανάρτηση FlexRide mechatronic και σύστημα τετρακίνησης Twinster με torque vectoring.

Επίσης, η ναυαρχίδα της πλούσιας σε παράδοση γερμανικής μάρκας, παρουσιάζει στο μοντέλο νέους, πολύ αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με μειωμένη κατανάλωση και χαμηλότερους ρύπους.

Οι σχεδιαστές της Opel βελτίωσαν ακόμα περισσότερο το υψηλής ποιότητας εσωτερικό του Insignia. Τα εργονομικά πιστοποιημένα καθίσματα AGR με πολλές λειτουργίες άνεσης διατίθενται τώρα με ποικίλες υφασμάτινες και δερμάτινες επενδύσεις ή Alcantara. Για όσους εκτιμούν την άνεση και μία κλασική εμφάνιση, οι εκδόσεις Elegance και Ultimate αποτελούν ιδανική επιλογή. Οι λάτρεις της σπορ οδήγησης θα ενθουσιαστούν από τα Insignia GS Line και GSi.

2020 Opel Insignia GSi
2020 Opel Insignia GSi OPEL AUTOMOBILE GMBH

Επιπλέον, υπάρχουν προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης, με πιο αξιοσημείωτο το νέο adaptive IntelliLux LED Pixel Light, που έχει τώρα συνολικά 168 στοιχεία LED – 84 ανά προβολέα! Οι εξαιρετικά λεπτοί προβολείς προσφέρουν στον οδηγό του Insignia άριστη ορατότητα, που του επιτρέπει να αντιδρά ακόμα ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια από πριν, χωρίς όμως να ενοχλούν τους οδηγούς των αντίθετα διερχόμενων ή προπορευόμενων οχημάτων.

Opel: Νέο και πανίσχυρο Insignia GSi με 230 ίππους
OPEL AUTOMOBILE GMBH

Το νέο Opel Insignia GSi διαθέτει σπορ σύστημα τετρακίνησης με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring), που είναι μοναδικό στην κατηγορία. Σε AWD mode, δύο συμπλέκτες αντικαθιστούν ένα συμβατικό πίσω διαφορικό και κατανέμουν την ιδανική ποσότητα ροπής σε κάθε τροχό ξεχωριστά, ανάλογα με την οδηγική κατάσταση. Με αυτή την τεχνολογία, το νέο Opel Insignia GSi είναι πιο ευέλικτο στις στροφές με εξαιρετική οδική συμπεριφορά και πρόσφυση. Για ακόμα μεγαλύτερες οδηγικές συγκινήσεις, το νέο 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο μπορεί να ελέγχεται από χειριστήρια (paddles) στο τιμόνι.

Στο Insignia GSi, τα ισχυρά φρένα Brembo (με τετραπίστονες κόκκινες δαγκάνες) και η αμεσότητα του συστήματος διεύθυνσης έχουν βελτιωθεί περαιτέρω.

Με το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα υποβοήθησης πέδησης, το Insignia προσφέρει σήμερα ένα τεχνολογικό υπόβαθρο για την αυτόνομη οδήγηση του μέλλοντος. Το ενσωματωμένο σύστημα “eBoost” είναι ένα στοιχείο του ηλεκτρονικού συστήματος πέδησης (“braking by wire”), το οποίο καταργεί την ανάγκη για ανεξάρτητες μονάδες ABS/ESP, σωληνώσεις και αντλίες υποπίεσης κλπ. Καθώς η υποπίεση πέδησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ