Το 1ο Adventure Meeting, που φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο event μοτοσικλέτας, θα πραγματοποιηθεί 13 - 15 Σεπτεμβρίου, στο Σοφικό Κορινθίας, στο γνωστό «The Ranch».

Περιπέτεια και μοτοσικλέτα στο Σοφικό Κορινθίας. Η διοργάνωση δεν είναι απλά ένα Test-Ride Event, αλλά περιλαμβάνει παράλληλες δραστηριότητες για όλους: Πάνω από 90 μοτοσικλέτες από όλες τις εταιρείες θα βρίσκονται επίσημα διαθέσιμες για οδήγηση, τις τρεις μέρες που διαρκεί το event.

ADVERTISING

Adventure Test Rides σε όλα τα Adventure μοντέλα της αγοράς σε επιλεγμένες ασφάλτινες διαδρομές. Test ride για επιλεγμένες Adventure με χωμάτινα ελαστικά, σε μεικτές διαδρομές άσφαλτο – χώμα, σε αναλογία 50-50, σε βατό δασικό χωματόδρομο. Οδήγηση και δοκιμή για πρώτη φορά στον φυσικό τους χώρο!

Scrambler / Café Racer / Naked Test Rides. Θυμάστε μήπως από πού ξεκίνησαν οι adventure την δεκαετία του ’60; Κομμένα φτερά, ψηλή εξάτμιση, χωμάτινα ελαστικά, και έτοιμες για χώμα! Test ride endurο μοτοσικλετών σε ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή με κορδέλα. Τα μοντέλα endurο που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμα, ενώ αναμένονται και αρκετές πρώτες παρουσίες 2020!

TV ή side-by-side, οδήγηση με «γουρούνες» σε ειδική χωμάτινη διαδρομή. Εκθεσιακός χώρoς με ιστορικά μοντέλα Yamaha που γιορτάζει 50 χρόνια στην Ελλάδα. Παιδί και Μοτοσικλέτα: Οι μικροί φίλοι της περιπέτειας θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να οδηγήσουν mini μοτοσικλετάκια, υπό την καθοδήγηση και εποπτεία εξειδικευμένων εκπαιδευτών, Powered by Yamaha!

ADVERTISING

Γυναίκα και Μοτοσικλέτα. Μία σχέση που ειδικά τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση. Από το πρόγραμμα του Adventure Meeting 2019 δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει το «άρωμα γυναίκας» με ειδικές εκδηλώσεις.

Παράλληλα events: Τις τρεις ημέρες του Adventure Meeting θα «τρέχουν» παράλληλα events: Shows επίδειξης σε διαμορφωμένη πίστα, θεωρητικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης για άσφαλτο και βουνό αλλά και αγωνιστικό enduro, παρουσιάσεις ταξιδιωτικών και tips από τους πλέον έμπειρους, διαγωνισμός δεξιοτεχνίας και adventure tours στα κοντινά βουνά, υπαίθρια έκθεση με νέα μοντέλα των περισσότερων εταιρειών, μουσική και έκθεση adventure εξοπλισμού και ρουχισμού, όλα αυτά συμπληρώνουν ένα τριήμερο γεμάτο περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσει κανείς…

www.driveandtravel.gr