ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Peugeot: Έρχεται νέο RS και εκδόσεις Ultimate

Peugeot: Έρχεται νέο RS και εκδόσεις Ultimate
DINGO PHOTO

Mε τρεις εκδόσεις του τρίτροχου Peugeot Metropolis κάνει ποδαρικό η ΤΕΟΜΟΤΟ, με τα νέα αναβαθμισμένα μοντέλα να αναμένονται την άνοιξη του 2020.

Ποδαρικό με τρεις εκδόσεις του τρίτροχου Peugeot Metropolis, κάνει η ΤΕΟΜΟΤΟ, εισαγωγική εταιρεία των γαλλικών σκούτερ στην Ελλάδα. Τα νέα μοντέλα, αναμένονται την άνοιξη του 2020 και αφορούν αναβαθμισμένες εκδόσεις του Peugeot Metropolis, που πρωταγωνιστεί στην αγορά από το 2013.

Επικεφαλής της παρέλασης, θα είναι το Peugeot Metropolis RS, το οποίο ήδη κυκλοφορεί στη Γαλλία με τιμές από 9.599 ευρώ. Πρόκειται για ένα συνδεδεμένο και με εξαιρετικό τεχνολογικό εξοπλισμό μοντέλο και με σαφή επιρροή από τα αυτοκίνητα Peugeot, όπως το i-Cockpit που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο αυτοκίνητο Peugeot 308.

Το i-Connect περιλαμβάνει “Head-up” λειτουργία με έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT, τρίγωνο &quot αναβάτη - σκούτερ - πίνακα οργάνων" που βελτιστοποιήθηκε χάρη στο καμπυλωτό τιμόνι που επιτρέπει μείωση των κινήσεων και μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας με ενσωματωμένο GPS, που επιτρέπει στον αναβάτη να σχεδιάζει τα ταξίδια του και να διευκολύνει την καθημερινή του μετακίνηση.

Peugeot: Έρχεται νέο RS και εκδόσεις Ultimate
DINGO PHOTO

Η συνδεσιμότητα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα λήψης, όταν το σκούτερ είναι σε στάση: κλήσειων, SMS καθώς και άλλων ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο από το smartphone του αναβάτη, οι οποίες εμφανίζονται στην οθόνη TFT του Peugeot Metropolis RS Concept.

Με πιο κοφτερές και μυώδεις γραμμές, φέρει ανεστραμμένο στροφόμετρο δύο αναλογικών οργάνων για την ταχύτητα και τις στροφές του κινητήρα, πίσω φώτα LED "3 claws", μπροστινά φώτα LED ενισχυμένα από μαύρες και χρωμιωμένες μάσκες, αεραγωγούς και ελεύθερο τιμόνι. Το Peugeot Metropolis RS, περιβάλλεται από ένα λεπτό μπλε και μαύρο διαβαθμισμένο διακοσμητικό, δίνοντας εντελώς νέα εμφάνιση στο σκούτερ, υπενθυμίζοντας την προέλευση του σκούτερ.

Peugeot: Έρχεται νέο RS και εκδόσεις Ultimate
DINGO PHOTO

Εξάλλου, την τρέχουσα γκάμα Peugeot Metropolis θα συμπληρώσουν οι εκδόσεις Ultimate Sport και Business, με νέες διχρωμίες, με βάση το μαύρο και το λευκό και με νέα υφή: ματ μαύρο, γυαλιστερό μαύρο και μεταλλικό λευκό. Το μεταλλικό μαύρο μπροστινό μέρος, τα νέα διακοσμητικά, οι τροχοί 13 ιντσών και ο χαμηλός ανεμοθώρακας, συμπληρώνονται από τον κινητήρα PowerMotion 400 κ.εκ., που επιτρέπει την οδήγηση του σκούτερ με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Η έκδοση Ultimate Business, φέρει δερμάτινη σέλα με πλάτη συνεπιβάτη στο καφέ χρώμα της σοκολάτας, χρωματική επιλογή λευκού περλέ χρώματος, μαύρο χρώμα στους τροχούς και στο κάτω μέρος και έναν υψηλής διαφάνειας ανεμοθώρακα που παρέχει μέγιστη προστασία.

Οι δύο εκδόσεις έχουν αυτόματη ενεργοποίηση των προειδοποιητικών λυχνιών, φρένο στάθμευσης, σύστημα ABS και φώτα ημέρας. Επίσης, η πρακτικότητα ενισχύεται με την hands-free ανάφλεξη που προσφέρει το έξυπνο κλειδί (Smart Key), με τον αποθηκευτικό χώρο με καπάκι που μπορεί να χωρέσει ένα full face ή με ένα ανοιγόμενο και ένα jet κράνος, αλλά και από τον ανεμοθώρακα που μπορεί να ρυθμιστεί με το χέρι σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα.

Στη μεγάλη άνεση συμβάλλει και το σύστημα αποτροπής της κλίσης για το κλείδωμα του οχήματος, το οποίο επιτρέπει την στάση χωρίς να είναι απαραίτητο να πατήσουν τα πόδια του αναβάτη στο έδαφος. Το ηλεκτρονικό φρένο στάθμευσης είναι τοποθετημένο στο τιμόνι και επιτρέπει το κλείδωμα των τροχών με ένα μόνο πάτημα.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ