ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πλήρης αποκάλυψη για το SEAT Mii electric

Πλήρης αποκάλυψη για το SEAT Mii electric

Πλήρης αποκάλυψη για το SEAT Mii electric. Με αυτονομία 260 χιλιομέτρων και προσιτό κόστος, ανταποκρίνεται στην στροφή προς τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Προ ημερών αποκαλύψαμε στοιχεία του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της Seat και τώρα το αποκαλύπτουμε πλήρως, μετά την παρουσίασή του στη Νορβηγία.

Η Seat, ανταποκρίνεται στην στροφή προς τα ηλεκτροκίνητα οχήματα με το Mii electric, που συνδυάζει δυναμισμό, κομψή σχεδίαση, προηγμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης, νέα επίπεδα συνδεσιμότητας με χαμηλό κόστος αγοράς και χρήσης, χαρακτηριστικά που προσφέρουν ένα όχημα έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αστικής οδήγησης και να καλύψει τις ανάγκες μίας νέας γενιάς πελατών.

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα παραγωγής της SEAT θέτει επίσης τα θεμέλια για μελλοντικά μέλη στην οικογένεια, με περισσότερα EVs και PHEVs στο εγγύς μέλλον, συμπεριλαμβανομένων του πλήρως ηλεκτρικού SEAT el-Born, plug-in υβριδικών εκδόσεων του Tarraco και Leon καθώς και της υψηλής απόδοσης plug-in υβριδικών εκδόσεων του CUPRA Formentor και CUPRA Leon.

Πλήρης αποκάλυψη για το SEAT Mii electric

Το εξωτερικό του Mii electric είναι ανανεωμένο με την εισαγωγή λογοτύπου στο πίσω μέρος, αυτοκόλλητων στα πλαϊνά και ζαντών 16 ιντσών σε ματ cosmo grey. Στο εσωτερικό, οι εκλεπτυσμένες αλλαγές περιλαμβάνουν νέο ταμπλό με SEAT IML foil, φωτισμό καμπίνας, σπορ και θερμαινόμενα καθίσματα και μαύρο δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο. Επιπλέον, το Mii electric είναι εξοπλισμένο με Lane Assist στο στάνταρ εξοπλισμό. Αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή συμβαίνει κάτω από το καπό.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας του Mii, αποδίδει ισχύ 61 kW (83 ίππους) και ροπή 212 Nm. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 36,8kWh του αυτοκινήτου, παρέχει αυτονομία μέχρι και 260 χλμ. με μία μόνο φόρτιση, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης είναι το πρώτο μοντέλο που περιλαμβάνει το SEAT CONNECT για πρόσβαση και διαχείριση του οχήματος μέσω εφαρμογής στο smartphone: oι οδηγοί μπορούν να ελέγξουν τα δεδομένα οδήγησης, τη θέση στάθμευσης, την κατάσταση του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των θυρών και των φώτων καθώς και δυνατότητα ελέγχου από απόσταση του κλιματιστικού.

Η παραγωγή SEAT Mii electric θα ξεκινήσει στη Μπρατισλάβα (Σλοβακία) το 4ο τρίμηνο του 2019 και θα λανσαριστεί στην αγορά το 1ο τρίμηνο του 2020. Προ-πωλήσεις από τον Σεπτέμβριο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ