ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρεμιέρα για την πολυτελή έκδοση Galaxy Vignale

Πρεμιέρα για την πολυτελή έκδοση Galaxy Vignale

Η Ford προσφέρει αναβαθμισμένες εκδόσεις στα πολυμορφικά της μοντέλα Galaxy και S-MAX, εστιάζοντας στο ξεχωριστό στυλ, την αυξημένη άνεση και τη βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Σε μια εποχή που είναι της μόδας τα SUV και τα Crossover, η Ford προσφέρει αναβαθμισμένες εκδόσεις στα πολυμορφικά της μοντέλα Galaxy και S-MAX, εστιάζοντας στο ξεχωριστό στυλ, την αυξημένη άνεση και τη βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Το S-MAX και τα Galaxy Titanium και ST-Line αποκτούν πιο ξεχωριστή φυσιογνωμία, όπως το S-MAX Vignale και η νέα έκδοση Galaxy Vignale – που λανσάρονται για πρώτη φορά με πολυτελή εξοπλισμό στο βασικό εξοπλισμό. Φέρουν και νέα καθίσματα με ρύθμιση προς 18 κατευθύνσεις, ενώ σε επίπεδο συνδεσιμότητας τα δύο μοντέλα μεταμορφώνονται σε κινητά WiFi hotspots με δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 συσκευών.

Παράλληλα με τη δυνατότητα ενός WiFi hotspot, η προαιρετική τεχνολογία FordPass Connect υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής FordPass, όπως τις Vehicle Locator (Εντοπιστής Οχήματος), Vehicle Status (Κατάσταση Οχήματος) που ελέγχει τη στάθμη καυσίμου, κατάσταση συναγερμού, διάρκεια ζωής λαδιού, απομακρυσμένο Κλείδωμα/Ξεκλείδωμα Θυρών και άλλα.

Ο δίλιτρος κινητήρας πετρελαίου EcoBlue, που διατίθεται στα Ford S-MAX και Galaxy με απόδοση 150 και 190 ίππων - καθώς και σε έκδοση Bi-turbo 240 ίππων - προσφέρει την ισχύ, τη ροπή και τις επιδόσεις ενός κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού, σε συνδυασμό με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2 που συναντά κανείς σε μικρότερα μηχανικά σύνολα.

Πρεμιέρα για την πολυτελή έκδοση Galaxy Vignale

Το προαιρετικό, αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων – που ελέγχεται από ένα κομψό και εργονομικό περιστροφικό χειριστήριο – δημιουργήθηκε με γνώμονα τη βελτιστοποιημένη κατανάλωση και την άμεση απόκριση, για ομαλές και γρήγορες αλλαγές σχέσεων. Ένα εξάρι μηχανικό κιβώτιο προσφέρεται επίσης με τα μοντέλα S-MAX και Galaxy.

Ανάμεσα στις προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και πρακτικότητας που διατίθενται στα S-MAX και Galaxy είναι το ACC με Stop & Go. Συμβατό με το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων, το σύστημα αυτό βοηθά τους οδηγούς να διατηρούν μία ασφαλή απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να σταματά τελείως το αυτοκίνητο σε συνθήκες κυκλοφορίας με συχνά σταμάτα-ξεκίνα και να το εκκινεί αυτόματα εάν η διάρκεια της στάσης είναι μικρότερη των 3 δευτερολέπτων.

Επίσης, το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford επιτρέπει στους οδηγούς των S-MAX και Galaxy να ελέγχουν τις λειτουργίες ήχου, πλοήγησης και κλιματισμού και τα συνδεδεμένα smartphones χρησιμοποιώντας απλές φωνητικές εντολές. Υποστηριζόμενο από μία έγχρωμη οθόνη αφής 8” που λειτουργεί με αναγνώριση χειρονομιών (pinch & swipe), το SYNC 3 είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto χωρίς επιπλέον κόστος.

Τα αναβαθμισμένα μοντέλα Ford S-MAX και Galaxy είναι ήδη διαθέσιμα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ