ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Seat Arona και Ibiza με ψηφιακό κόκπιτ

Seat Arona και Ibiza με ψηφιακό κόκπιτ

Η Seat λανσάρει το Digital Cockpit στο Arona και τοIbiza, προσφέροντας πιο καθαρές πληροφορίες για κάθε οδηγό ξεχωριστά.

Βρισκόμαστε στην ψηφιακή εποχή και η Seat εκμεταλλεύεται στο έπακρο αυτής τη τάση. Η ισπανική εταιρεία μέλος του ομίλου της VW, λανσάρει το Digital Cockpit στο Arona και το Ibiza, προσφέροντας πιο καθαρές πληροφορίες για κάθε οδηγό ξεχωριστά.

Το Seat Arona θα είναι το πρώτο crossover της αγοράς διαθέσιμο με διαδραστικό πίνακα οργάνων10.25 ιντσών, ο οποίος ήδη διατίθεται από τον Ιανουάριο με τα Leon και Ateca.

Ο νέος, διαδραστικός πίνακας, με μοντέρνα σχεδίαση, προβάλλει πληροφορίες που βρίσκει κάποιος σε αναλογικούς πίνακες, όπως το ταχύμετρο, αλλά και πλήρως έγχρωμους χάρτες και σύστημα πλοήγησης.

Επιλογές Display

Το ψηφιακό κόκπιτ της SEAT, προσφέρει τρεις κύριες επιλογές πληροφόρησης: Classic, Digital και Dynamic View.

Η Classic πληροφόρηση, προβάλλει τις γνωστές αναλογικές ενδείξεις, οδόμετρο, ταχύμετρο, αλλά μεταξύ των δύο ψηφιακών ενδείξεων, μπορεί να προβάλλει πληροφορίες για το σύστημα πλοήγησης, τη μουσική, το τηλέφωνο και πληροφορίες για τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως το lane assist, το blind spot detection και front assist, το ACC.

Η Digital μεγενθύνει την προβολή στον πίνακα των 10.25 ιντσών, προβάλλοντας χάρτες εξυπηρέτησης, όπως ανεύρευση χώρου στάθμευσης. Παράλληλα, έχει πλούσιο μενού για όλες τις λειτουργίες, για το τηλέφωνο, πληροφορίες για την οδήγηση κ.α.

Η Dynamic προβάλλει ακόμα πιο ξεκάθαρα όλες τις πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος και για τα συστήματα υποστήριξης του οδηγού…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ