ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σκέτη απόλαυση το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet

Σκέτη απόλαυση το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet
VOLKSWAGEN AG

Με μαλακή, ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή, το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet είναι σκέτη απόλαυση.

Νέα δεδομένα από την VW, η οποία καινοτομεί παρουσιάζοντας το πρώτο κάμπριο σε SUV αμάξωμα. Η γερμανική μάρκα είναι γνωστή για τις "ανοικτές" της εκδόσεις, με το Golf, το Beetle και το Eos, όμως έρχεται τώρα να εντυπωσιάσει, καθώς τον ερχόμενο μήνα στην Εκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, πρόκειται να παρουσιάσει το T-Roc Cabriolet. Στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του, παρατηρούμε τα υπερυψωμένα καθίσματα - πίσω περισσότερο - και τις πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Ακολουθώντας την παράδοση τόσο του Beetle όσο και του Golf Cabriolet, το T-Roc Cabriolet διαθέτει κλασική, υψηλής ποιότητας μαλακή οροφή, η οποία αναδιπλώνεται σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα. Αυτό είναι εφικτό ακόμη και εν κινήσει και σε ταχύτητες έως και 30 χλμ./ώρα, χάρη σε ένα ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό ενώ η οροφή ασφαλίζει και απασφαλίζει χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρομηχανικό σύστημα.

Στο εσωτερικό του δίθυρου μοντέλου υπάρχει ευρυχωρία για τους επιβάτες, ενώ και ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 284 λίτρα.

Σκέτη απόλαυση το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet
VOLKSWAGEN AG

Το βασισμένο στο πλαίσιο MQB προσθιοκίνητο μοντέλο θα διατίθεται με υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες: τρικύλινδρος 1.0 TSΙ - 115 hp (ροπή 200 Nm) με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και τετρακύλινδρος 1.5 TSΙ - 150 hp (ροπή 250 Nm) με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, επτά σχέσεων.

Για την ασφάλεια των επιβατών σε περίπτωση ανατροπής, υπάρχει πτυσσόμενο σύστημα πίσω από τα πίσω καθίσματα, που αναπτύσσεται σε κλάσματα του δευτερολέπτου προς τα πάνω και στο ύψος των πίσω προσκέφαλων. Επιπλέον, το T-Roc Cabriolet φέρει ενισχυμένο πλαίσιο παρμπρίζ και πολυάριθμες δομικές τροποποιήσεις, όπως στο κάτω μέρος του πλαισίου, στα πλευρικά πάνελ, στα εγκάρσια στοιχεία και στις πόρτες.

Η διάθεσή του θα ξεκινήσει την Άνοιξη του 2020 ενώ θα παράγεται στο Osnabrück της Γερμανίας, ένα εργοστάσιο με μεγάλη παράδοση σε αυτόν τον τύπο μοντέλων, καθώς εκεί κατασκευάζονταν οι ανοιχτές εκδόσεις των Beetle και Golf…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ