ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το γρηγορότερο SUV παραγωγής στον κόσμο

Το γρηγορότερο SUV παραγωγής στον κόσμο

Η Bentley Motors στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου, θα παρουσιάσει το ταχύτερο SUV παραγωγής, στον κόσμο.

Ωστόσο, αποκάλυψε ορισμένα χαρακτηριστικά της Bentayga Speed, που αποδίδει 626 ίππους και 900 Nm ροπής από τον κινητήρα W12 6.0 lt, που αναπτύσσει τελική ταχύτητα 306 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 3,9 δευτ. στα 0-100 χλμ./ώρα.

Σχεδιασμένο, κατασκευασμένο και κατασκευασμένο χειροποίητα στη Μεγάλη Βρετανία, η Bentayga Speed ​​είναι η πιο ισχυρή Bentayga μέχρι σήμερα. Βασίζεται σε μια μακρά παράδοση των μοντέλων ταχύτητας, που γεννήθηκε με το Continental GT το 2007.

Για να ταιριάζει με τα αυξημένα επίπεδα απόδοσης, η Bentayga Speed ​​έχει και σπορ χαρακτηριστικά εμφάνισης, με σκοτεινούς φανούς, πλευρικές ποδιές σε χρώμα αμαξώματος και εντυπωσιακό σπόιλερ. Οι σκούρες αποχρώσεις και οι γρίλιες των προφυλακτήρων, ο μοναδικός σχεδιασμός των τροχών 22 ιντσών που διατίθεται σε τρία φινιρίσματα και η σήμανση Speed ​​Signature, προσθέτουν σπορ σχεδιαστικά στοιχεία.

Στο εσωτερικό, η Bentayga Speed ​​διαθέτει δέρμα και Alcantara, για πρώτη φορά σε μια Bentayga.

Το τετρακίνητο SUV φέρει ηλεκτρονικό διαφορικό που «κλειδώνει» και έχει έως 8 λειτουργίες δυναμικής κίνησης. Τα φρένα είναι κεραμικά με ανθρακονήματα.

Παράλληλα, είναι εξοπλισμένη με τέσσερις λειτουργίες Dynamic Drive Drive: Comfort, Bentley, Sport και Custom για όσους θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους σύστημα οδήγησης.

Ο κινητήρας W12 συνδυάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, καθώς και με ανάρτηση Bentley Dynamic Ride, με ηλεκτρικά ενεργό έλεγχο και σύστημα 48V που αντισταθμίζει άμεσα τις πλευρικές δυνάμεις κύλισης κατά τη στροφή και διασφαλίζει τη μέγιστη επαφή με τον δρόμο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ