ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το κόλπο της Nissan για να φορούν ζώνη ασφαλείας στην Ινδία

Το κόλπο της Nissan για να φορούν ζώνη ασφαλείας στην Ινδία

Σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Kunal Rawal, λανσάρει στην Ινδία το “Πουκάμισο με τη Ζώνη Ασφαλείας”.

Η χρήση της ζώνης ασφαλείας από τους επιβάτες των μπροστινών καθισμάτων, δηλαδή οδηγού και συνοδηγού, είναι, πλέον, σχεδόν καθολική στα περισσότερα μέρη του κόσμου.

Ωστόσο, η χρήση ζώνης ασφαλείας από τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, είναι αρκετά περιορισμένη σε πολλές χώρες. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα ελάχιστοι βάζουν ζώνη στα πίσω καθίσματα και θα ήταν χρήσιμο να γίνει μια έρευνα για το πόσοι τη χρησιμοποιούν.

Πάντως, μια ανάλογη έρευνα στην Ινδία, διαπίστωσε ότι πάνω από το ένα πέμπτο του συνόλου των Ινδών, επιλέγουν να μην βάζουν ζώνης ασφαλείας στα πίσω καθίσματα, καθώς νιώθουν άβολα, αφενός και αφετέρου θεωρούν ότι φθείρουν τα ρούχα τους.

Κι έρχεται λοιπόν η Nissan Ινδίας, μέσω του δημόσιου κινήματος του #HaveYouClickedToday, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, να ενισχύει την εκστρατεία με τίτλο "Χρήση της ζώνης πίσω καθίσματος και Παιδική Οδική Ασφάλεια στην Ινδία". Συνεργάστηκε, λοιπόν, με τον κορυφαίο σχεδιαστή μόδας του Bollywood, Kunal Rawal, για να δημιουργήσουν από κοινού το Nissan Seat Belt Shirt.

Το πουκάμισο Nissan Seat Belt είναι ανθεκτικό στο τσαλάκωμα, συνδυάζοντας στυλ και ποιότητα για όσους θέλουν να ντύνονται άψογα, χωρίς να θυσιάζουν την άνεση και να είναι ασφαλείς. Διατίθεται σε κλασικό λευκό χρώμα και είναι φτιαγμένο από ένα απαλό, διαπνέων και ελαφρύ μίγμα βαμβακιού-πολυεστέρα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για ζεστά καλοκαίρια, ή με σακάκι για πιο επίσημες περιστάσεις. Το πουκάμισο φέρει σχετική σήμανση με τη ζώνη ασφαλείας, “εξασφαλίζοντας” ότι αυτός που το φορά θυμάται πάντα να φορέσει τη ζώνη ασφαλείας όταν μπει στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ