ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο cruiser μεσαίας κατηγορίας της Kawasaki

Το νέο cruiser μεσαίας κατηγορίας της Kawasaki

Διαθέσιμο για την επερχόμενη μοτοσυκλετιστική σεζόν και σε τρία διαφορετικά χρώματα, με σύγχρονη τεχνολογία και προσωπικότητα σε custom στυλ.

Πληθαίνουν οι επιλογές στις μοτοσυκλέτες, σε κάθε κατηγορία. Η Kawasaki, προανήγγειλε την άφιξη, το 2021, του νέου cruiser στη μεσαία κατηγορία.

Το Vulcan S, θα εφοδιάζεται με υγρόψυκτο, 4χρονο δικύλινδρο, παράλληλο κινητήρα 649 κ.εκ., ισχύος 61 ίππων, έχοντας εύκολο χειρισμό, βελούδινο χαμηλό κάθισμα και χαλαρή θέση οδήγησης.

Το νέο cruiser μεσαίας κατηγορίας της Kawasaki

Επίσης, συνδυάζει τις παραδοσιακές αρετές ενός κλασικού cruiser σε μια σύγχρονη προσέγγιση, ενώ βάσει της σχεδίασης Ergo-fit, το τιμόνι και η θέση της σέλας μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της χρήσης αξεσουάρ, ώστε το Vulcan S να είναι κατάλληλο για έμπειρους αναβάτες, για νέους στη μεσαία κατηγορία και, όπως δείχνουν οι πωλήσεις, απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες αναβάτες.

Το πλεονέκτημα του ABS καθώς και του έκκεντρα τοποθετημένου μονού πίσω αμορτισέρ με μοχλικό, σημαίνει ότι το Vulcan S προσφέρει εμπιστοσύνη τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους αναβάτες, ενώ φέρει χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, όπως διπλές πεταλούδας γκαζιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ