ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το πιο κομψό και ισχυρό Navara, λέγεται N-Guard

Nissan Navara N-Guard SV3
Nissan Navara N-Guard SV3 NISSAN

Όποιος έχει ένα σύγχρονο pick-up, ελαφρύ επαγγελματικό αυτοκίνητο, γνωρίζει ότι η διπλοκάμπινη έκδοση, δεν έχει να στερηθεί κάτι από μια απλή, επιβατική έκδοση ΙΧ, όσον αφορά στον εξοπλισμό, τις ανέσεις και γιατί όχι την πολυτέλεια.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η νέα έκδοση N-Guard, του Nissan Navara, που θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο, με τέσσερις χρωματικές επιλογές καθώς το καινούργιο μπλε ηλεκτρίκ, έρχεται να συμπληρώσει την παλέτα με το μαύρο, το λευκό και το γκρι χρώμα.

Στις λεπτομέρειες, ξεχωρίζουν οι μπλε ραφές για τα δερμάτινα καθίσματα, ο φωτισμός στο ύψος των ποδιών που τονίζει τις χρωματικές πινελιές στο πάτωμα, η πανοραμική οροφή καθώς και τα εξωτερικά αυτοκόλλητα. Διαθέτει και προστατευτική επικάλυψη στην καρότσα, που απορροφά κραδασμούς και ήχο.

Nissan Navara N-Guard SV3
Nissan Navara N-Guard SV3 NISSAN

Σε ικανότητες, ούτε λόγος να γίνεται, διότι μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3.500 κιλά και να μεταφέρει πάνω από 1.100 κιλά φορτίου, ακόμα και σε δύσβατα εδάφη. Το πρόσφατα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με τέσσερα δισκόφρενα και η αναθεωρημένη πίσω ανάρτηση, δίνουν προστιθέμενη αξία στο μοντέλο, διευκολύνοντας το χειρισμό και τον έλεγχο.

Το N-Guard έρχεται με τον twin turbo κινητήρα πετρελαίου 190 ίππων και ροπής 450Nm, με επιλογή είτε χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων ή 7-τάχυτου αυτόματου. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με τετρακίνηση και κοντές σχέσεις, για εκτός δρόμου δυσκολίες.

Nissan Navara N-Guard SV3
Nissan Navara N-Guard SV3 NISSAN

Σε εξοπλισμό, περιλαμβάνει Έξυπνο Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης, Πανοραμικής Θέασης και Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα, σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας NissanConnect, οθόνη 8 ιντσών, πλήρη συνδεσιμότητα και προηγμένη πλοήγηση…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ