ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τζέιμς Μποντ: Τα αυτοκίνητα της νέας ταινίας

Τζέιμς Μποντ: Τα αυτοκίνητα της νέας ταινίας

Παρουσιάζονται στο σόου Bond In Motion στο Λονδίνο τα αυτοκίνητα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Το "No Time To Die", η 15η ταινία της σειράς, ξανά με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2020, ωστόσο, ορισμένα από τα μοντέλα που συμμετέχουν στην ταινία, αποκαλύπτονται στο Bond In Motion, στο Μουσείο Κινηματογράφου του Λονδίνου, το Covent Garden, και είναι η μεγαλύτερη επίσημη συλλογή πρωτοτύπων οχημάτων James Bond στον κόσμο.

Τα οχήματα του James Bond που παρουσιάζονται, είναι μια Aston Martin DB5, ρεπλίκα με ζημιές και χτυπήματα σφαίρας, η Aston Martin V8, η Land Rover Series III από τη Τζαμάικα, το νέο Land Rover Defender με ζημιές από τα γυρίσματα στη Νορβηγία, η Triumph Scrambler 1200 XE, όπως φαίνεται στην Ματέρα της Ιταλίας και το σκούτερ Royal Alloy GT125 από την Τζαμάικα.

Τζέιμς Μποντ: Τα αυτοκίνητα της νέας ταινίας

Ο Κρις Κόρμπουλντ, που δουλεύει για 9η ταινία του James Bond, ως ελεγκτής ειδικών επιπτώσεων, ανέφερε ότι οι αρχικές συνομιλίες με Aston Martin και Jaguar Land Rover ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2018, προκειμένου να κατασκευαστούν τα ειδικά τροποποιημένα αυτοκίνητα. Η Aston Martin δημιούργησε 8 ειδικά DB5, ενώ προμήθευση και 8 Aston Martin V8, που χρησιμοποιήθηκαν στο The Living Daylight και 2 ακόμα νέα DBS Superleggera. Επίσης, η Land Rover έδωσε 8 Defender. Ορισμένα από τα DB5 και τα Defender, ήταν εξοπλισμένα με πλήρη κλωβό ασφαλείας κυλίνδρων, κυψέλες ασφάλειας καυσίμου, συστήματα πυροσβεστήρων, υδραυλικά φρένα χειρός, κ.ά., ενώ σε μια DB5 τα περιστρεφόμενα όπλα M134, βγαίνουν από τους προβολείς.

Τζέιμς Μποντ: Τα αυτοκίνητα της νέας ταινίας

" Νομίζω ότι το κοινό θα ενθουσιαστεί βλέποντας την DB5 σε κατάσταση πλήρους μάχης, να οδηγείται στους δρόμους της ιστορικής Ματέρα στην Ιταλία, μια πόλη χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου, ενώ τα μπαλκόνια, οι στέγες και οι κήποι δημιούργησαν ένα φυσικό αμφιθέατρο και το κοινό χειροκροτούσε όποτε το αυτοκίνητο του Bond ήταν σε δράση" είπε ο Κόρμπουλντ.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ