ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Χάρμα ιδέσθαι το νέο πρωτότυπο Mercedes

Χάρμα ιδέσθαι το νέο πρωτότυπο Mercedes

Χάρμα ιδέσθαι το νέο πρωτότυπο Mercedes. Εντυπωσιάζει και προκαλεί θαυμασμό στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Επί γερμανικού εδάφους, στην έδρα της, η Mercedes αποκαλύπτει στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που αναδεικνύει την αειφορία ως κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας της μάρκας.

Με το EQS Vision, η Mercedes-Benz παρουσιάζει το μέλλον των οχημάτων υψηλής ποιότητας και της αυτόνομης οδήγησης. Η ρέουσα σχεδίαση, αποτελεί το κυρίαρχο χαρακτηριστικό εξωτερικά, όπου εντυπωσιάζουν 188 ατομικά, γαλάζια LED στην μπροστινή μάσκα και επίσης 229 αντίστοιχα LED, κόκκινα αστέρια στο πίσω μέρος.

Χάρμα ιδέσθαι το νέο πρωτότυπο Mercedes

Τα τεχνολογικά, φουτουριστικά χαρακτηριστικά, περιλαμβάνουν τους προβολείς DIGITAL LIGHT, ο καθένας με ζώνη φωτισμού 360 μοιρών.

Στο εσωτερικό, η έμπνευση της σχεδίασης έρχεται από τον κόσμο των πολυτελών γιοτ. Για πρώτη φορά το ταμπλό αναμειγνύεται με το σώμα, ενώ δεσπόζει η τεράστια κονσόλα αφής, οι κονσόλες αφής στις πόρτες και το μικρό, τύπου F1 τιμόνι. Η Mercedes-Benz έχει αναπτύξει συστηματικά τη χρήση βιώσιμων υλικών και χρησιμοποιεί παραδοσιακά και τεχνολογικά προηγμένα υλικά.

Χάρμα ιδέσθαι το νέο πρωτότυπο Mercedes

Η υψηλής ποιότητας DINAMICA microfibre σε λευκό κρύσταλλο, χρησιμοποιείται παράλληλα με τα φυσικά διακοσμητικά στοιχεία του σφενδάμου. Επίσης, υπάρχει δέρμα, ενώ για την επένδυση οροφής χρησιμοποιήθηκαν ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα της θάλασσας.

Με τους ηλεκτρικούς κινητήρες στον μπροστινό και τον πίσω άξονα και την μπαταρία ενσωματωμένο στο δάπεδο του οχήματος, το EQS VISION αντιπροσωπεύουν μια πολύ καλά ισορροπημένη έννοια οχήματος. Χάρη στα περισσότερα από 350 kW εξόδου και άμεσα διαθέσιμη ροπή γύρω στα 760Nm, τo EQS VISION επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4,5 δευτ., έχει τελική ταχύτητα 200 χλμ./ώρα και χαρίζει εύρος αυτονομίας μέχρι 700 χλμ. Για τη φόρτιση της μπαταρίας στο 80%, απαιτούνται μόλις 20 λεπτά.

Χάρμα ιδέσθαι το νέο πρωτότυπο Mercedes

Όπως συμβαίνει με τα σύγχρονα μοντέλα παραγωγής της Mercedes-Benz, η δομή του οχήματος βασίζεται σε ένα ευφυές μίγμα πολλαπλών υλικών από χάλυβα, αλουμίνιο και ανθρακονήματα, συν ανακυκλωμένα υλικά. Επίσης, το Vision EQS υποστηρίζει τον οδηγό με αυτοματοποιημένη οδήγηση στο Επίπεδο 3.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ