Η Αναστασία Μπριζγκάλοβα μαζί με τον σύζυγό της και συναθλητή της, Αλεξάντερ Κρουσελνίτσκι, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό διπλό στο curling. Η Ρωσίδα θεωρείται ως η Αντζελίνα Τζολί του αθλήματος. (PHOTOS)

Ο Καναδάς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μικτό διπλό του curling, νικώντας 10-3 στον τελικό την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ελβετία. Το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στο ρωσικό δίδυμο των Αναστασία Μπριζγκάλοβα και Αλεξάντερ Κρουσελνίτσκι, που νίκησαν τους Νορβηγούς με 8-4.

ADVERTISING

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει για την Μπριζγκάλοβα και την εμφάνισή της. Προς απογοήτευση όμως του ανδρικού πληθυσμού, είναι... πιασμένη, αφού ο συναθλητής της τυγχάνει να είναι και ο σύζυγός της. Η 25χρονη αποφάσισε να αποκατασταθεί αρκετά νωρίς στη ζωή της.

Το πρόσωπό της όμως ήδη παρομοιάζεται με αυτό της Αντζελίνα Τζολί, ιδίως όταν εκείνη μεσουρανούσε. Τα μάτια της, τα χείλη της και γενικότερα το παρουσιαστικό της έχει μπόλικη ομοιότητα με την γνωστή ηθοποιό. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια καλλονή, όχι αστεία.

ADVERTISING

Απολαύστε την...Мама восьмерых #bear

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on#newyear

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on2nd Mixed Doubles Curling Challenge 2017 #teamrussia #mixeddoubles #curling

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on#mixeddoubles #teamrussia #curling

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on#sochi

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) onA post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on#honeymoon #spain

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on#spain #honeymoon

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on