ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Αυγενάκης: "Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σήφη Βαλυράκη"

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής EUROKINISSI

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Άσχημη κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος αγνοείτο στον Ευβοϊκό κόλπο από το μεσημέρι της Κυριακής (24/01), καθώς το βράδυ βρέθηκε νεκρός όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του NEWS 247.gr.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην υπουργού, ενώ αναφέρθηκε στην συνεισφορά του στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

"Βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σήφη Βαλυράκη, για τον αδόκητο χαμό του. Η αντιστασιακή δράση, η συνεισφορά του στον αθλητισμό και η συνολική προσφορά στην κοινωνική πρόοδο & τη Δημοκρατία μας, θα κρατήσουν τη μνήμη του ζωντανή στην πολιτική ζωή του τόπου" ανέφερε το μήνυμα του Αυγενάκη.

Το μήνυμα του Αυγενάκη για τον χαμό του Βαλυράκη
Το μήνυμα του Αυγενάκη για τον χαμό του Βαλυράκη TWITTER

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ