ΕΛΛΑΔΑ

Front Runners in Sports Management 3.0: Για το σήμερα και το αύριο της αθλητικής βιομηχανίας

Front Runners in Sports Management 3.0: Για το σήμερα και το αύριο της αθλητικής βιομηχανίας

Το σήμερα και το αύριο της αθλητικής βιομηχανίας την εποχή της πανδημίας θα "φωτίσει" το Front Runners in Sports Management 3.0 από την Πέμπτη 21 έως το Σάββατο 23 Ιανουαρίου. Σπουδαίοι ομιλητές θα απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα για το παρόν και το μέλλον των σπορ.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει σαρώσει τους πάντες και τα πάντα και, δυστυχώς, το τέλος αυτής της άσχημης κατάστασης που ζει η ανθρωπότητα βρίσκεται ακόμη μακριά. Ο αθλητισμός υπήρξε τους τελευταίους 12 μήνες μια διέξοδος, μια καλή παρέα, όμως το σημαντικό είναι από αυτή την κατάσταση η αθλητική βιομηχανία να βγει πιο δυνατή και, κυρίως, να προσελκύσει ακόμη περισσότερους φίλους, ακόμη περισσότερη υποστήριξη, να αρπάξει την ευκαιρία και να κοιτάξει και το παρόν, αλλά και το μέλλον.

Ναι, το 2020 ήταν εχθρικό. Το 2021 πρέπει όμως να γίνει δημιουργικό. Γι' αυτό και το διαδικτυακό συνέδριο Front Runners in Sports Management 3.0 που διοργανώνει η πολυβραβευμένη ActiveMediaGroup μαζί με το Sports Management Society του Deree - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας από την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 23 Ιανουαρίου έρχεται για να φωτίσει όλες τις πτυχές του αθλητικού management στην Ελλάδα.

Ποια είναι η πραγματική επίδραση του αθλητισμού και ποιος ο αντίκτυπός του στην παγκόσμια οικονομία. Τι συμβαίνει με τις δημόσιες υποδομές και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά ακόμη και επαγγελμάτων στον χώρο; Τι σημάδια θα αφήσει η πανδημία και πως πρέπει να αντιμετωπιστούν απ' όσους βρίσκονται με τον οποιονδήποτε τρόπο κοντά στα σπορ; Ερωτήματα σημαντικά, ερωτήματα κρίσιμα, που θα απαντηθούν στο Front Runners in Sports Management 3.0 από ανθρώπους με μεγάλη και λαμπερή πορεία στον αθλητισμό.

Front Runners in Sports Management 3.0: Για το σήμερα και το αύριο της αθλητικής βιομηχανίας


Ομιλητές από τον χώρο του ΝΒΑ, ομιλητές-μέλη του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, ομιλητές από κάθε φάσμα των σπορ θα βρίσκονται στο web conference που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ακόλουθων κλάδων:

AI

Εκπαίδευσης

Εκδηλώσεων

Μπάσκετ

Ποδοσφαίρου

Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Social Media

Sport for Development

Αθλητικού Τουρισμού

Sports Marketing & Management

Τεχνολογίας

Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Μεταξύ των ομιλητών θα βρίσκονται ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ Ανδρών, Hall of Famer και νυν head coach του Πανεπιστημίου Αϊόνα, Ρικ Πιτίνο, ο President of Business Operations των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νικ Μπάρλατζ, ο CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός και στελέχη σημαντικών οργανισμών, πανεπιστημίων και εταιρειών στον χώρο της ψυχαγωγίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Την παραγωγή του συνεδρίου έχει αναλάβει η πολύπειρη ομάδα της ActiveMediaGroup, καλύτερη εταιρεία Sports Marketing στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και το κορυφαίο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας, το Deree - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας.

#FrontRunners2021

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ