ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Για κατάθεση καλείται η Σοφία Μπεκατώρου

Για κατάθεση καλείται η Σοφία Μπεκατώρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Σοφία Μπεκατώρου θα βρεθεί την Τετάρτη (20/01) ενώπιον εισαγγελέα, καθώς ξεκινά πλέον η αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησής της σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Ενώπιον εισαγγελέα θα βρεθεί την Τετάρτη η Σοφία Μπεκατώρου, καθώς ξεκινά πλέον η αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησής της, σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Ο εισαγγελικός λειτουργός που ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση προχώρησε ήδη σε κλήτευση της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη για την Τετάρτη το πρωί. Εκτός απρόοπτου η Σοφία Μπεκατώρου θα δώσει αναλυτική κατάθεση γύρω από τα όλα όσα έλαβαν χώρα πριν 23 χρόνια μετά της ιδίως και του παράγοντα της Ελληνικής Ιστοοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αριστείδη Αδαμοπουλο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το NEWS 24/7, με βάση τα όσα θα αναφέρει η μάρτυρας θα αποφασισθεί η πορεία των ερευνών, εάν δηλαδή κρίνεται παραγεγραμμένη η πράξη και άρα θα πρέπει να μπει στο αρχείο ή όχι.

Πάντως, φαίνεται πως ο βασικός τρόπος για να μην επιτευχθεί η αρχειοθέτηση θα είναι η ύπαρξη νέων καταγγελιών για περιστατικά που έλαβαν χώρα εντός της τελευταίας 15ετίας, έτσι ώστε να μην έχει παραγραφεί το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα, που θα ερευνηθεί.

TAGS ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ