SUPER LEAGUE 2

Lockdown: Πράσινο φως για προπονήσεις σε Super League 2 και Volley League ανδρών

Οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου πανηγυρίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό στον αγώνα για το League Cup
Οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου πανηγυρίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Το πράσινο φως για τη διεξαγωγή προπονήσεων σε Super League 2 και Volley League ανδρών άναψε η επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.

Ευχάριστα νέα ήρθαν για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της Super League 2 αλλά και για τους αθλητές της Volley League ανδρών.

Όπως έγινε γνωστό στην νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού στο σύνολο της Επικράτειας προβλέπεται η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, από αύριο Κυριακή (13/12) επιτρέπεται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, για προπονήσεις χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League 2 και στη Volley League των ανδρών.

Αυτό συνέβη έπειτα από την θετική εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες στο σχετικό αίτημα που υπήρξε.

Επιπρόσθετα αναμένεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις προκειμένου να ακολουθήσουν και άλλα ομαδικά αθλήματα των ανωτάτων κατηγοριών, τα οποία θα περιλαμβάνουν στο πρωτόκολλό τους υποχρεωτικό εβδομαδιαίο τεστ για COVID-19.

TAGS SUPER LEAGUE 2 LOCKDOWN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ