ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέες ενέργειες για την υπόθεση κακοδιαχείρισης της ΕΙΟ

Το έμβλημα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας
Το έμβλημα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας EUROKINISSI SPORTS

Η πλευρά του Νίκου Κακλαμανάκη κατέθεσε αίτημα προς τον εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου προκειμένου να εξεταστούν νέοι μάρτυρες στην υπόθεση κακοδιαχείρισης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Αίτημα προς τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου προκειμένου να εξεταστούν νέοι μάρτυρες στην υπόθεση κακοδιαχείρισης της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κατέθεσε η πλευρά του Νίκου Κακλαμανάκη.

Συγκεκριμένα, η Έλλη Ρούσσου, πληρεξούσια δικηγόρος των Ολυμπιονικών, Νίκου Κακλαμανάκη και Σοφίας Μπεκατώρου, ζητά από τον εισαγγελέα που χειρίζεται την προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες στη Βουλή για κακοδιαχείριση στην Ομοσπονδία, να κλητευθεί προκειμένου να καταθέσουν ακόμη οχτώ άτομα.

Πρόκειται για πρόσωπα που δεν έχουν περάσει ακόμη το εισαγγελικό κατώφλι, και σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζουν πράγματα γύρω από τα έργα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της λειτουργίας της τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα, η νομικός ζητά να αναζητηθούν και κρίσιμα έγγραφα που μπορεί να φωτίσουν την ερευνώμενη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια της επίμαχης έρευνας η Σοφία Μπεκατώρου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταδείξει τα σημάδια κατάχρησης εξουσίας εντός της εθνικής ομοσπονδίας.

Η τελευταία για την επίμαχη υπόθεση η οποία ξεκίνησε μετά από σχετικές καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή, έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη διεκδικώντας αποζημίωση από τον Έλληνα Ολυμπιονίκη για την τοποθέτησή του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ