ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Fortnite: 10.000.000 άνθρωποι παρακολούθησαν συναυλία εικονικής πραγματικότητας

Fortnite: 10.000.000 άνθρωποι παρακολούθησαν συναυλία εικονικής πραγματικότητας

Οι παίκτες του Fortnite και ο DJ Marshmello έγραψαν ιστορία το περασμένο Σάββατο (2/2), καθώς η συναυλία εικονικής πραγματικότητας του καλλιτέχνη παρακολουθήθηκε από 10.000.000 ανθρώπους (VIDEO).

Το Fortnite πήρε μία ακόμη νίκη, πέτυχε κάτι σπουδαίο στο χώρο των video games σε συνεργασία με τον DJ Marshmello. To παιχνίδι αριθμεί πάνω από 125.000.000 παίκτες (ένα νούμερο που ανεβαίνει συνεχώς) και το περασμένο Σάββατο (2/2), μαζί με τον προαναφερθέντα καλλιτέχνη, οργάνωσε συναυλία εικονικής πραγματικότητας...

Το σόου που διήρκεσε 10 λεπτά παρακολουθήθηκε από 10.000.000 ανθρώπους, ενώ από την ώρα που "ανέβηκε" στην πλατφόρμα του Youtube έχει ξεπεράσει τις 19.000.000 προβολές. Εδώ, πλέον, αναφερόμαστε σ' ένα "φαινόμενο" της εποχής μας.

Οι developers του Fortnite, όσο κράτησε το σόου, είχαν απενεργοποιήσει τα όπλα των χρηστών, οπότε άπαντες απόλαυσαν ελεύθερα τον Marshmello, χωρίς να κινδυνεύσει η πορεία τους στο παιχνίδι. Όποιος επέλεγε να "παρευρεθεί" στο live event έβλεπε μία τεράστια πίστα, το avatar του καλλιτέχνη.

Ο Marshmello, που είναι και ο ίδιος φαν και gamer του Fortnite, μπορούσε να μιλήσει στους παίκτες παροτρύνοντας τους να δώσουν εντολή στον χαρακτήρα του να χορέψει υπό τους ήχους της μουσικής του.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί τέτοιου είδους ενέργειες σε video games, ωστόσο καμία προσπάθεια δεν άγγιξε τα νούμερα του Fortnite που παρουσιάζουν αυξητική τάση σε όλους τους τομείς.

Για παράδειγμα το 2018 το Minecraft είχε πραγματοποιήσει το Coalchella festival, ακόμη και το 2008 οι U2 είχαν κάνει κάτι ανάλογο, όπως και οι Duran Duran το 2006 σε συνεργασία με τον online game Second Life.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ