ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Λίβερπουλ πήρε την ePremier League από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ πήρε την ePremier League από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρωταθλήτρια στέφθηκε η Λίβερπουλ μέσω του εκπροσώπου της στην πρώτη ePremier League. Στον μεγάλο τελικό ο "Κόκκινος" έγραψε ιστορία νικώντας τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ είναι η πρώτη πρωταθλήτρια της νεοσύστατης ePremier League! Ο εκπρόσωπός της και κορυφαίος παίκτης του FIFA, παγκοσμίως, νίκησε στον διπλό τελικό τον αντίστοιχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο "Κόκκινος" που έφερε τον... τίτλο στο "Ανφιλντ" ονομάζεται Ντόνοβαν Χαντ και είναι ο νούμερο ένα στο προαναφερθέν παιχνίδι στην κονσόλα του Xbox One. Βεβαίως, στο φινάλε της διοργάνωσης έδειξε πόσο καλός είναι και στο PS4, διότι επικράτησε του Κάιλ Λίσι και στις δύο παιχνιδομηχανές με σκορ 4-1 (PS4) και 2-1 (Xbox One).

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά στην παρθενική ePremier League αγωνίστηκαν 40 παίκτες. Είκοσι στην κατηγορία PS4 και είκοσι στην κατηγορία Xbox One. Κάθε κονσόλα είχε τέσσερα γκρουπ των πέντε διεκδικητών του τίτλου. Έπειτα οι δύο καλύτεροι από κάθε κατηγορία συγκρούονταν μεταξύ τους έως τον τελικό.

Σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο νικητής έπαιζε για την... τιμή των όπλων, αφού δεν προβλεπόταν κάποιο χρηματικό έπαθλο, μόνο ένα εισιτήριο για τα τελικά του FIFA eWorld Cup 2019.

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ