STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 2-2: Ισοπαλία με φωνές από τους φιλοξενούμενους

Ο Μανούσος του Ατρόμητου διεκδικεί τη μπάλα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι
Φάση από την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα με πρωταγωνιστή τον Μανούσο EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε δύο φορές στο Περιστέρι του Ατρόμητου αλλά οι γηπεδούχοι με δύο πέναλτι του Μανούσου κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με το ισόπαλο 2-2 να έρχεται με φωνές από πλευράς φιλοξενούμενων.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές στο σκορ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν δύο φορές με τον Μανούσο με εκτελέσεις πέναλτι.

Μάλιστα το δεύτερο πέναλτι που υπέδειξε ο Τζήλος με τη χρήση του VAR μετά από πέντε λεπτά έφερε φωνές και αντιδράσεις για τους φιλοξενούμενους. Τόσο για την υπόδειξη του όσο και για ένα φάουλ δευτερόλεπτα νωρίτερα πριν την υπόδειξη του πέναλτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ατρόμητος έδειξε σε ένα ακόμη ματς τη φετινή του αστάθεια και μετά το σπουδαίο διπλό επί του Παναθηναϊκού παραχώρησε ισοπαλία εντός έδρας στον Απόλλωνα Σμύρνης. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο, πήραν έναν σημαντικό βαθμό και μπορούσαν και τη νίκη.

ΓΚΟΛ ΕΜΕΙΣ, ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΣΕΙΣ

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί πριν τη συμπλήρωση πέντε λεπτών. Αρχικά απείλησε στο 2' με τον Ιωαννίδη αλλά ο Γιαννιώτης είπε όχι στην κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Φατιόν με κεφαλιά κέρδισε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και να φτιάξουν φάσεις σε ροή αγώνα, ώστε να σκοράρουν. Είδαν όμως τον Ντομίνγκες να βάζει το χέρι του για να κόψει την κεφαλιά του Κωτσόπουλου και ο Τζήλος σωστά έδειξε το πέναλτι. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε για το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε και στο δεύτερο μέρος με το ίδιο πλάνο. Με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Ο Ιωαννίδης ότι δεν έκανε στο πρώτο 45λεπτο στην πρώτη φάση που είχε το έκανε στο 47' με πλασέ από κοντά και έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι παίκτες του Κάναντι δεν μπορούσαν να απειλήσουν σε ροή αγώνα. Κέρδισαν όμως ξανά πέναλτι, μετά τη χρήση του VAR. Ο Κιτόκο κράτησε τον Χριστοδουλόπουλο στο 65', ο Τζήλος πέρασε πέντε λεπτά μπροστά από το VAR και υπέδειξε το πέναλτι στο 71' με τον Μανούσο να ευστοχεί ξανά στο 72' για το 2-2.

Αυτός που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη όμως ήταν ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος έχασε μια εξαιρετική στιγμή στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για το 2-3. Ο Μπρούσιτς έκανε το εναέριο βολέ με το αριστερό με τον Γιαννιώτη να διώχνει.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ