ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ανακοίνωσε την παραμονή του Μαραντόνα η Χιμνάσια

Ανακοίνωσε την παραμονή του Μαραντόνα η Χιμνάσια
AP PHOTO/MARCOS BRINDICCI

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, με το σύλλογο της Αργεντινής να ανακοινώνει την παραμονή του στην επέτειο 133 χρόνων από την ίδρυσή του.

Η σχέση τους ήταν εκρηκτική ενίοτε και ήταν αρκετές οι φορές που ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου της Χιμνάσια Λα Πλάτα, ωστόσο το φινάλε ήταν αίσιο και για τις δύο πλευρές.

Το απόγευμα της Τετάρτης (3/6) ο σύλλογος της Αργεντινής ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του "Πίμπε Ντ'Όρο" μέχρι το 2021 και έκανε το καλύτερο δώρο στους οπαδούς καθώς η συμφωνία αυτή ήρθε ανήμερα της επετείου των 133 χρόνων από την ίδρυση του κλαμπ.

"Σε γνωρίζουν ως Pelusa, Barrilete cósmico, Dios, Diego, Diegote, capitán. Όμως για εμάς, είσαι ένας ακόμα Tripero και η καρδιά σου είναι γαλάζια και λευκή όπως η δική μας", ανέφερε το μήνυμα της Χιμνάσια, με το οποίο συνόδευσε την είδηση της παραμονής του Μαραντόνα.

Από την πλευρά του, ο θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου είχε προαναγγείλει ουσιαστικά λίγες ώρες νωρίτερα πως θα έμενε στην ομάδα, κάνοντας το εξής ποστάρισμα στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:

"Σήμερα είναι τα γενέθλια της Lupo. Πάρα πολλές ευχές στο σύλλογο και μία αγκαλιά στους υπέροχους οπαδούς της. Η καρδιά μου είναι γαλάζια και λευκή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ