Ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Ντανιέλ Ανχελίτσι, επιβεβαίωσε πως η μεταγραφή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι κλεισμένη και ο παίκτης αναμένεται μέσα στα προσεχή 24ωρα στο Μπουένος Άιρες για να υπογράψει.

Η Μπόκα Τζούνιορς παρουσίασε τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα: τους Εντουάρντο Σάλβιο, Χαν Κάρλος Ουρτάδο και Αλέξις ΜακΆλιστερ, με την είδηση όμως να είναι άλλη. Και αυτό γιατί στο πλαίσιο της παρουσίασης των παικτών ο πρόεδρος των "χενέιζες" ρωτήθηκε για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και παραδέχτηκε δημόσια πως η μεταγραφή έχει κλείσει κατά 99% και ο 35χρονος Ιταλός μέσος αναμένεται στην Αργεντινή τα προσεχή 24ωρα.

ADVERTISING

"Ο Ντε Ρόσι θα φτάσει τις προσεχείς ημέρες, έχει την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Του έχει μιλήσει ο Νικολάς Μπουρδίσο και μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως κατά 99% θα γίνει παίκτης μας.

Μπορεί να μας βοηθήσει με την εμπειρία του, μου αρέσουν οι παίκτες που θέλουν να έρθουν στην Μπόκα. Το ίδιο συνέβη με τον Ουρτάδο, είχε προτάσεις από την Ιταλία αλλά προτίμησε να έρθει εδώ.

Έχοντας έναν παγκόσμιο πρωταθλητή όπως ο Ντε Ρόσι, έναν από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει, μας γεμίζει με υπερηφάνεια Θα κάνει καλό η παρουσία του σε όλο το αργεντίνικο ποδόσφαιρο", τόνισε για την περίπτωση Ντε Ρόσι ο ισχυρός άνδρας της Μπόκα και κατέληξε:

ADVERTISING

"Είμαι γιος Ιταλών και για αυτό είμαι ακόμα περισσότερο χαρούμενος που ένας Ιταλός αυτού του επιπέδου αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπόκα".

Δείτε εδώ την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της Μπόκα Τζούνιορς από τους Ανχελίτσι και Μπουρδίσο.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia